קופת חיסכון

S h a l g o n

New member
קופת חיסכון

אני חמישה חודשים לפני גיוס. אני הולך לפתוח חשבון בבנק דיסקונט. בנוסף, אני עובד בעבודה קבועה (משכורת לא קבועה). אני רוצה לפתוח חיסכון לארבע שנים. אפשר לקבל כמה שיותר פרטים? נכנסתי לאתר של דיסקונט אבל הם רק ייפרסמו את המוטב אצלם ומה כדאי להם. וכאן אני אפונה אלייכם אם תוכלו לעזור לי במסלולים השונים. קחו בחשבון שאין לי מושג בעניין הזה, ואני רוצה להכיר טוב יותר את המערכת לפני שאני נכנס אלייה. תודה

iky

New member
לפני שאתה פותח חשבון

עצתי לך היא שתעבור בין כל הבנקים ותברר מה כל בנק יכול להציע לך גם בנושא החיסכון וגם בתחום העמלות. תערוך לך טבלה וקבל החלטה בהתאם. תתפלא לגלות בסופו של תהליך שמעולם לא הרווחת כל כך הרבה כסף לשעת עבודה...

S h a l g o n

New member
../images/Emo26.gif

העניין הוא שכל משפחתי רשומים ב'בנק דיסקונט', כך שהם ממליצים לי להצטרף כדי שאם יהיו לי בעיות בזמן הצבא למשל ולא אוכל לטפל בהם, הם ייסדרו לי אותם. ניכנסתי לאתר הבית של דיסקונט וכתוב שם שאין לקיחת עמלות מחשבון של חיילים.

iky

New member
בכל מקרה אני מציע שתעשה מה שהצעתי

ובסוף תבוא עם התנאים הכי טובים לדיסקונט ותדרוש אותם וחוץ מזה הבנקים מאפשרים גישה לחשבון באמצעות האינטרנט ואפשר לבצע כמעט הכל מרחוק

lirandr

New member
../images/Emo45.gif רק נוסיף...

לפי הסקר שלי ... כל הבנקים נותנים כמעט אותו הדבר לחיילים (בלי עמלות וכו'...) , השוני הוא במתנות ובמס' פנקסי הצ'קים שאתה מקבל חינם בשנה (לא רלוונטי לחייל , לדעתי).

למעלה