קופצת לעידכון...

תמר27

New member
קופצת לעידכון...

תודה לכל מי ששלחה לי המון המון אנרגיות . למרות שאני תמיד צוחקת על דברים כאלה, הפעם ממש הרגשתי איך כל תגובה נכנסת לי לעצמות, מלטפת ומרגיעה. למדתי כמה חשוב להגיב, ואני מקווה לחזור לפעילות סדירה בפורום. (כנראה ממחר בלילה, אמן) והעדכון שלי + עיצה קטנה : הייתי הלילה אצל ד"ר קלדרון ל"דעה נוספת". מומלץ !!! התלבטתי אם לעשות את זה או לא - הרי אני לא מתכננת כרגע להחליף את הרופאה שלי - אז למה ללכת למישו אחר ? אבל בזכות תמרלה (
) , ששכנעה אותי שאפשר ללכת לשמוע עוד דיעה - לא להחליף רופא, רק להתייעץ, ולאט לאט קלטתי שכדאי. ובזכות נועם שדרבנה אותי לשמוע את דעתו (
) מפלס האופטימיות שלי עלה ועלה. קודם כל - הוא בנאדם מקסים
. ממש הדהים אותי ביחס הנעים מאד מאד שלו, במילים החמות שהוא אמר, ובכלל - באיכפתיות שהוא גילה כלפי. הרי אני לא מטופלת שלו, ובאתי רק לייעוץ - ובכל זאת הוא התנהג כאילו שאני הכי חשובה לו. לדוגמא : כשכבר עמדנו לעזוב הוא אמר (בטון שנשמע אמיתי לגמרי ולא "מתייפייף" ) : "-תעדכני אותי כשאת בהריון, בסדר?!" האמת שממש נמסתי באותו רגע. ובגדול : הוא נתן לי הרגשה טובה, הראה לי שיש הרבה צדדים אופטימיים. מצד שני - היה מאד ישר וגלוי איתי על נקודה מסוימת שכנראה תהיה בעיה - למרות שניסיתי לבקש "חנינה" הוא העדיף להיות מאד גלוי איתי, ולא להרגיע אותי בתקוות שוא. למרבא הפלא, דווקא זה עודד אותי, כי זה הוכיח שכשהוא מציג את הנקודות הטובות - הוא באמת מתכוון לזה. הוא גם העלה עוד ענין שכדאי היה לבדוק - מה שמוכיח שלשמוע דעה נוספת, שעוד "עיניי" שעוברות על התיק - זה דבר רצוי. ולסיכום : המלצה חמה לבנות, כדאי ללכת לחוות דעת נוספת, גם אם לא מחליפים רופא / בית חולים. אז שוב תודה לכולן. ~ תמר שכבר לא כ"כ מדוכאת, עד הפעם הבאה כשההורמונים ישתוללו
)

נועם@בת

New member
זה בדעוק קלדרון

הכי אופטימי בעולם, אבל לא מקטין במילימטר את הבעיות. אז בשורה האחרונה? מה ההחלטה לגבי הבאות? נועם ~שמתה שתוכיחי לה שהרופאה שלך צדקה בסופו של דבר~

תמר27

New member
אה, וכמובן -

ביקש ממני למסור ד"ש לנועם שלנו ! אז הנה אני מוסרת....

chompi1

New member
יופי תמרי ../images/Emo24.gif

תשארי אופטימית ושמחה כמו שאת, ותכנסי כבר להריון, טוב?

bapi

New member
ככה אנחנו אוהבים אותך ../images/Emo23.gif

אופטימית ומלאת חיים ומה שנשאר זה שתהיי עכשיו בהריון

TWEETY =^.^=

New member
ישששששש מישו פה חזר לעצמו../images/Emo25.gif

לא שאסור ליפול חלילה, זה טבעי ביותר, אבל זה כייפ שמתרוממים בחזרה נכון
אוהבת אותך מליונים מליונים

sab sab

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי../images/Emo45.gif

תמר יקירתי, תמיד חשוב ללכת לדיעה נוספת ועוד ועוד...כל אחד מוסיף מניסיונו וזה רק עוזר לגבש עמדה לעתיד...אני מאוד שמחה שמצב הרוח חוזר ושאת צועדת לקראת ה IVF עם יותר ביטחון עצמי ואופטימיות
שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תמרי, גם אני שמחה שחזרת לעצמך, מאחת שמתחילה היום את זריקת ההורמונים הראשונה שלה, ופוחדת מתופעות הלוואי האלה. כל כך נכון שצריך לשמוע עוד חוות דעת, אני כבר עשיתי את זה ושוקלת לעשות שוב. אני בכלל סומכת על הרופא שלי רק ב-60 אחוז, וכנראה זה הגורם שאני לא ישנה בגללו. בכל אופן, אמרנו נסיון אחרון איתו, ועוברים לבית חולים אחר, לאחר שכבר עברנו אחד. אני בעד לנצל את כל הכלים שיש בידייך. המשיכי להיות אופטימית ויאללה צועדים קדימה...

ginger5

New member
שמחה לשמוע

בתור מטופלת של ד"ר קלדרון לא נותר לי אלא להסכים לכל מילה. אני תמיד מקבלת זריקת אופטימיות אחרי פגישה איתו ומעבר לזה שהוא בן- אדם מקסים הוא מקצוען ויסודי מאד. יופי שהלכת לקבל חוות דעת, יופי שחוות דעת היתה אופטימית ויופי שהדיכאון חלף לו. מחכה לעדכונים חיוביים

למעלה