קופסה לקלפים

אליחי

New member
קופסה לקלפים

יש לי קלפי טארוט סטנדרטיים, בקופסה המקורית שלהם... אני רוצה להשיג קופסה בשבילם, למישהו יש רעיונות? מקומות לקנות? איך אתם מאכסנים את הקלפים שלכם???

שלום אליחי וברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

עד שמצאתי את הקופסה שאני אוהבת חלפו כמה וכמה שנים ועד אז הקלפים שלי היו מאופסנים בקופסה המקורית שלהם. קופסה אפשר לרכוש בכל מקום - חנויות מתנות כמו הפנינג, בחנויות של המזרח הרחוק, חנויות מיסטיקה וכיו"ב. את הקופסה אתה צריך לאהוב, להתחבר אליה, זה הכל. תטייל קצת ובטוחה אני שתמצא את הקופסה שלך :)

גם לי יש שאלה../images/Emo207.gif

הבנתי שאת הקלפים יש לעטוף במטפחת משי, אני אישית עוטפת אותם במטפחת שיפון לבנה, מאחר ואני מתנגדת לשימוש,ניצול ופגיעה בבע"ח, רציתי לשאול אם זה בסדר לעטוף את הקלפים בבדים אחרים וגם רוצה אני להוסיף לשאול האם את הפריסות אני יכולה לעשות על אותה מטפחת בה אני עוטפת את הקלפים.
, קסם.

צ ל י ל 8

New member
שלום קסם ../images/Emo140.gif

את יכולה לעטוף את הקלפים בכל בד שעולה על דעתך ושאת אוהבת. אין מניעה בזאת, רק אמונה או המלצה. את בהחלט יכולה גם לפרוס את הקלפים על אותה מטפחת, זה אפילו יותר נוח כי לא צריך לסחוב עוד אינסטרומנטים

יונת השלום היקרה

המשי מופק מהגלמים של תולעי המשי, אני לא חושב שיש כאן התעללות. אבל אולי בכל זאת איני יודע מספיק וטועה מיקי

Sashoosh

New member
אממ..

תעשה מה שהכי נוח לך, איך אתה רוצה שקלפי הטארוט שלך יהיו מאוכסנים? בעיקרון אצלי, יש לי קופסא מעץ, שם אני מאכסנת את הקלפים, ביחד עם נר קטן שאני תמיד מדליקה בזמן הקריאה.. יש אנשים שאומרים שכדאי לאכסן קלפי טארוט עטופים בבד משי, רצוי בצבע לילך, בתוך קופסת עץ. אבל אני פשוט חושבת שזה צריך לבוא לפי הנוחיות שלך. אישית, קופסת עץ זה נוח.. קופסה מרווחת כזאת. אם אתה רוצה, אתה יכול גם לעטוף בבד, זה מוסיף הרבה פעמים לאווירה הקסומה שיש כשמוציאים את הקלפים... בהצלחה:)

escorpion13

New member
קופסה לקלפים

אני משתמש בקופסא שקניתי עבדתי עליה עם עיפרון צורב חשמלי בדוגמאות שהם משמעותיות בעיני וצבעתי אותה בצבע לעץ בפנים עשיתי להן כרית מלבד אדום והן מונחות שם פעם היו אטופות במטפחת כחולה ...אבל נזל נר על הבד ולא חזר לעצמו לדעתי (האישית בלבד ) לא צריך להשקיע באמונות של מה מותר \אסור\ רצוי העיקר איך אנחנו מתייחסים לקלפים בת דודה שלי מחזיקה אותם בשקית לבד בתיק כבר שנים הם ניראים כאילו שעברו 3 מלחמות אבל אם היא תאבד אותם היא תיקפוץ מה גג היא מייעצת כבר שנים לפעמים אפילו באוטובוס הן כבר גוף אחד. אבל אם רוצים להשקיע אפשר לקנות בחנויות מיסטיקה קופסה מאודרת

למעלה