קופסה לקוקטייל

Xboy123

New member
קופסה לקוקטייל

היי. יש לי שאלה. למי שלא יודע, יש לי קוקטייל לטינו(לבן צהוב) נקבה. בתקופה הזאת של החורף, מאוד הייתי רוצה לעזור לתוכי שיהיה לו חם יותר. חשבתי, ואל תצחקו עליי, לקנות תא הטלה. אני יודע שהתא תפקידו להטיל עליו ביצים, אבל זה יכול להיות מקור חימום טוב לתוכי שלי. האם לדעתכם זה בסדר או לא בסדר? האם התוכי בכל זאת ייכנס, גם אם אינו צריך להטיל? תודה מראש!

רן בראל

New member
כנראה

שזה מיותר. רוב הציפורים נכנסות לתא ההטלה רק כדי להטיל ביצים. היוצאים דופן הם התוכים האפריקאים (ציפורי אהבה וכד') שמנצלים את התאים גם לשינה, אבל זה לא המקרה בקוקוטיילים. אבל... זה בטח לא יזיק אז אם בא לך...

Xboy123

New member
צודק בקשר לציפורי אהבה. יש לי כאלה

והם באמת ישנים שם כל יום. לפעמים אחד מהם, לפעמים שניהם. בעצם יש לי 3 זוגות. אז למה אתה מתכוון כשאתה אומר שזה בטח לא יזיק אם בא לי? התכוונת שאנסה? אין לי בעיה לנסות, אבל אם יהיה לשווא? יש לך עצות איך לשמור על התוכי בחורף, עונת הקור והגשם?

רן בראל

New member
חורף

הבעיה היחידה שיש לתוכים בחורף זה רוח ישירה. כל עוד יש להם גג ואין רוח הם יהיו בסדר גמור. תוכי בוגר לא סובל מקור! אפשר להגדיל מעט את כמת החמניות שאתה נתן להם בתקופת החורף ל- 20%-25% מהמזון החמניות רוויות בשומנים שעוזרים לשמור על חום הגוף בקור. בכלל לדאוג שבחורף יהיה הרבה אוכל בכלוב. לגבי הקן, אם יש לך, שים אותו בכלוב. ירצה - יכנס, לא ירצה - לא יכנס.

למעלה