קופסאות על המדף

pasteran

New member
קופסאות על המדף

סוף כל סוף. כל אלבומי האולפן של להקת הדלתות, מקוריים, על המדף. ג'ימבו מתהפך בקברו. הדלת פתוחה. (אם מישהו רוצה את הבכורה של הדורס במהדורה הישנה או את מוירסון הוטל במהדורה חדשה הם למכירה) לא מזמן גם רכשתי משומש את In concert - דיסק כפול שלהם מהופעות. סופסוף אפשר לסמן וי גדול
בנוסף קופסה ראויה של לואי ארמסטרונג מסוף שנות העשרים.

AeroTom

New member
תתחדש

את קופסת ה-Perception לא מיהרתי עדיין לקנות. הבונוסים להוצאות המקוריות לא משכו אותי עד כדי כך. אבל אולי יום אחד אשדרג את הדיסקוגרפיה הרגילה שברשותי. גם לא שמעתי אותם המון זמן...In Concert למעשה היה אחד מאלבומי הלייב הכי ראשונים שקניתי בחיי. די בתחילת הדרך עם חיבור למוזיקה. הוא אחלה אלבום לייב שמאגד בתוכו כמה דברים מאלבומי לייב שיצאו כבר קודם, כמו Absolutely Live ו-Alive, She Cried..אלבום לייב כפול ומוצלח שהוא כנראה מוצר הלייב הרשמי הכי טוב לרכוש שלהם אם קונים רק אחד (וזה חוץ מההופעות היותר מלאות שלהם ששוחררו בשנות ה-2000).

melancholy man

New member
תתחדש

הבוקסא של הדורס בהחלט על הכוונת, וגם זו של ארמסטרונג נראית שווה להפליא, אני התחדשתי באלבום עלום ומופלא, מסוג האלבום שנולדו בשביל הבלוגים הפסיכדליים, אבל תמיד כיף להחזיק עותק קשיח שלהם בבית: Sam Gopal-Escalator, קיום לטעמי אחד מאלבומי הפסיכדליה הכי שווים שיש, לפחות בז'אנר היותר אפל של הפסייח הבריטי. סאם גופל היה נגן טבלה (tabla) והלהקה קרויה על שמו, אבל המנהיג האמיתי של ההרכב היה Ian "Lemmy" Willis שחלקנו אולי מכירים כסולן של הוקווינד ואחר כך של מוטרהאד, השילוב של מקציבים וצלילים הודיים, עם גיטרות בפאז ודיסטורשיין וכוחנות של רוק כבד, הופכים את האלבום למשהו שבהחלט שווה את תשומת ליבכם ב AMG אומרים שזה במקרה הטוב לא רע, אבל מה הם מבינים? רק הקאבר הנפלא ל Season Of The Witch שווה את הכסף לבד והריף הנפלא (והגנוב מהקינקס אגב) Midsummer Nights Dream הוא בונוס נפלא.

LEATHER REBEL

New member
דעתו של Lemmy עצמו...

מתוך ראיון ל RECORD COLLECTOR בסוף 1999... "את כל השירים באלבום של SAM GOPAL [חוץ מ SEASON כאמור] כתבתי במשך לילה אחד". אבל דעתו הכוללנית על אותו אלבום היא: THIS RECORD WAS NOT HALF BAD.

ringo rulz

New member
תתחדש! ../images/Emo13.gif

(הממ חדש פה וכאלה) אני באמת צריך גם לקנות עוד דורז...יש לי את strange days , the doors,. LA Woman ,wationg for the sum ואלבום אוסף בתקליט...

ringo rulz

New member
היי! נחמד לראות אותך ../images/Emo3.gif

הממ טוב אני אספר קצת על עצמי וכאלה
קוראים לי רועי, אני בן 16 ואני אוהב פיפטיז וסיקסטיז בעיקר... אוהב ביטלס,דורז ,קצת פלויד, קרים, ג'ון לנון, קצת לד זפלין לפעמים, ביל היילי והקומטס, ג'רי לי לואיס,צ'אק בארי, אלביס, ליטל ריצ'רד....אני יכול להמשיך שעות.
הממ שלום

Barmelai

New member
../images/Emo24.gif הגעת למקום הנכון

תוך שבועיים תוכל גם אתה לשיר אחורה את שלושת הפרקים של KARN EVIL 9

melancholy man

New member
בארמלי, התבלבלת בפורום

או שסתם התחלת להרים להנחתות? אני אפלו לא אגיד שמצד שני הוא יכול להמשיך לשמוע מוסיקה...

HelterSkelter1

New member
חדשים על המדף (שעומד לקרוס)

The Jesus and Mary Chain - Psychocandy טונות של פאז מלוכלך, ומלודיות נפלאות. כמו שאמ"ג אמרו, סאונד של וולווט אנדרגראונד, מלודיות של הביצ' בויז. לא יודע כמה זה נכון, אבל זה טוב. Tom Paxton - Ramblin' Boy & Ain't That News! שני אלבומים בדיסק אחד. תודה למלנכולי על ההמלצה, פולק שמח וטוב. Magma - 1001 Centigrades אלבום מעולה של הלהקה הצרפתית הזאת, שנותן להבין יותר טוב את ההתפתחות שלהם לקראת האלבום האולטימטיבי, MDK. The Work - Slow Crimes Rubber Cage שני אלבומים של הוורק, להקת פוסט-פאנק-ריו. נשמע כמו שילוב של The Fall עם Art Bears. אחלה של דבר (וטים הודג'קינסון מהנרי קאו גם פה), מומלץ מאוד לחובבי ריו או פוסט-פאנק מהצד היותר ניסיוני שלו. Jane Birkin - Best Of מלכה! Stormy Six - L'apprendista אין הרבה מה להגיד, ריו לפנים, באיטלקית. משלב הרבה פולק והלחנה מודרנית. וקצת אופטופיקים: Ornette Coleman - At the golden circle Vol.1 הופעה בשטוקהולם מ1965. טריו סקסופון של אורנט. הופעה ח-ו-ב-ה לחובבי אורנט!! Miles Davis - A Tribute To Jack Johnson מיילס במחווה למתאגרף ההיסטורי ג'ק ג'ונסון. המוזיקה היא פיוז'ן, והיא רוקית יותר מתמיד. הליין אפ כולל בין השאר את מקלפלין, קובהאם והנקוק. Archie Shepp - Mama Too Tight Eric Dolphy - At the five spot vol.1 My Bloody Valentine - Loveless Oliver Messiaen - Turangalila Symphonie (Royal Concertgebouw - Chailly) LCD Soundsystem - S\T

melancholy man

New member
בירקין אכן מלכה

בדיוק ראיתי סרט בכיכובה, לא בדיוק זמרת אבל אישה מאוד מיוחדת עם נוכחות שאי אפשר להתעלם ממנה גם בשירה וגם במשחק וכנראה גם בחיים.. אין לי את האלבום שהזכרת שך דיוויס, אבל יפה בעיני המחווה לג'ק ג'ונסון, אלוף העולם השחור הראשון במשקל כבד ומי שהשפיל את אמריקה הלבה במשך עשור שלם בתחילת המאה, הביטוי "התיקווה הלבנה הגדולה" בא מהחיפוש של המיינסטרים האמריקאי למצוא מישהו לבן שיוכל לג'ונסון הגדול (חיפוש שנכשל במשך 9! שנים) ג'ונסון היה גאה בצבע ולא נתן לאמריקה לעשות ממנו כושי מחמד והם בתמורה שנאו אותו והתנכלו לו. התלבטתי אם להשאיר תמונה שלו, או של בירקין, בסופו של דבר בחרתי בדמות היותר חזקה...

melancholy man

New member
למצוא תמונה לבושה שלה בלי סרג' בגוגל

זה משימה הרבה יותר קשה ממה שאפשר לצפות...

למעלה