קופנהגן או דיזלדורף?

Mrs Dave Gahan

New member
קופנהגן או דיזלדורף?

אנחנו רוצות לנסוע לאחת מההופעות האחרונות ומתלבטות בין שני מיקומים: דיזלדורף גרמניה וקופנהגן דנמרק. שיקול מכריע בעינינו הוא קיומם של כרטיסי VIP או גולדן רינג במי מההופעות. יש למישהו מושג אם יש באחד המיקומים כרטיסים "מועדפים"? ובכלל, כל שיקול בעד או נגד יתקבלו בברכה
תודה הגברות של דייב

Plum fairy

New member
לגברות של דייב

חבל שדייב לא עידכן אתכן, הכרטיסים לדיסלדורף אזלו מזמן (אלו שתי הופעות שהתאריך שלהן שונה, ולכל רוכשי הכרטיסים לתאריך המקורי יש העדפה), לגבי קופנהגן, לא ראיתי שיש הופעה...

Mrs Dave Gahan

New member
../images/Emo2.gif

אחח, נצטרך לעשות לו שיחת נזיפה בבית! טוב, אנחנו מניחות שזה מקל עלינו את ההחלטה (כמובן שהתכוונו לאחת ההופעות בהורסנס, לא קופנהגן). אגב, מישהו יודע אם במקום יש מתחם VIP?

Plum fairy

New member
הנזיפה תצטרך להיות חמורה ביותר

כי גם לשתי ההופעות האלו הכרטיסים כבר אזלו.. אולי נסו את מזלכן דרך המועדון, הם טסים לשלוש הופעות, אני לא מכירה את הפרטים אבל ראיתי כאן הודעה לגבי זה. בהצלחה.

Mrs Dave Gahan

New member
לאאאאאאאאאא

הבעיה היא שאחת מאיתנו לא יכולה לנסוע בדצמבר והשנייה בינואר (לפני זה לא בא לחשבון לאף אחת מאיתנו). אז חשבנו על פברואר, כשמין הסתם אנחנו לא רוצות מיקומים נוראיים כמו פולין ורוסיה (שבטח גם הם כבר סולד אאוט, אה?!) שיט. טוב, כנראה שהחלום נמוג.

piegirl1

New member
כל כך מהר מוותרים על החלום?

אני מבינה שאחרי שהגשמתן את החלום המרכזי (להיות נשות דייב), שאר החלומות פחות חשובים
האמת היא שהגשמת החלום היא פונקציה של כסף. דרך האתר של seatwave.com אפשר להשיג כרטיסים לדיסלדורף והמחיר הוא כמה מאות שקלים, שזה על גבול הסביר. (למיטב זכרוני, אפשר להשיג דרך שם כרטיסים לכל ההופעות שלהם במחירים מגוונים). אם הבחירה היא בין דנמרק לבין גרמניה, אני הייתי הולכת על גרמניה, לאור חיבתה העזה של הלהקה למדינה הזו, ההופעות שם תמיד נראות מוצלחות. יש, אגב, במהלך פברואר הופעות בלונדון ובזאגרב, גם שם יכול להיות נחמד.

Mrs Dave Gahan

New member
טוב, באמת הייאוש קצת סחף אותי רגעית ../images/Emo3.gif

אני מניחה שגם איביי זה אופציה... נתחיל קצת לחרוש באינטרנט. גם עניין טבעת הזהב מאוד חשוב לנו. (תודה, אבל לונדון היא לא אופציה גם...)

nepet

New member
לפעמים יש תקווה למרות שהכל אזל

יש המון שקונים כרטיסים כדי למכור אותם באתרי יד II ב 200% רווח. תנסו את seatwave.com שם אני קניתי כרטיסים למינכן במחיר מופקע של 1500 ש"ח לכרטיס ל golden ring במקום 70 יורו שהיה מוטבע עליו. זה אתר יד II מאובטח (כל הכרטיסים חוקיים, אין שם ספסרות בכרטיסים פיקטיביים או משוכפלים) והכל מתקתק כמו שעון. בהצלחה.

Mrs Dave Gahan

New member
כן, כבר מצאנו את זה../images/Emo9.gif

לא נעים לנו לשאול שוב, אבל למישהו יש מושג לגבי סדר הגודל של ה"front of the stage" מבחינת כמות אנשים שנכנסת שם? האם באמת יש סיכוי להיות "בשורה הראשונה"? תודה!!!

nepet

New member
בשביל מה אני פה ?-)

במינכן היו בערך 20 שורות של אנשים צפופים, ככה שגם מי שאיחר עמד 6 מטר מהבמה וראה את האובייקטים בגודל טבעי. מי שהקדים ועמד ראשון ראה אותה ממרחק 2 מטר. לא כזה הבדל. ולעניין הסיכוי, מי שעד איתי שעתיים לפני פתיחת השערים והסתער פנימה עמד ראשון. זה היה באיצטדיון אולימפי עם 150K איש. אני מניח שבחורף במקום סגור עם פחות אנשים הסיכוי לעמוד ראשון גדול יותר.

Mrs Dave Gahan

New member
בפורום הרשמי (הבינלאומי) שאלנו את אותה שאלה

וקיבלנו תשובה שבפרונט סטייג' יש 4,000 פאקינג אנשים. מה אומר ומה אגיד- שתהיה לנו שינה נעימה על שערי המקום ובהצלחה עם השורה הראשונה
ותודה- אין עליך!
(נתראה שם?)

Lady in red2

New member
וואוו ../images/Emo4.gif להגיד לכם את האמת, לא הייתי לוקחת

את הסיכון. מילא להתבאס בארץ מצפייה מרוחקת, אבל עוד לטוס במיוחד, לבזבז המון כסף ולהתבאס מצפייה כזאת....

Mrs Dave Gahan

New member
יש בזה משהו, אבל...

האופציה השנייה היא לקנות כרטיס, במחיר לא זול גם הוא ולנסוע מראש בידיעה של 100% שאין סיכוי שנעמוד קרוב לבמה
נכון שאף אחד לא מבטיח שנהיה צמודות לאשכים של דייב, אבל לדעתי אם כבר נוסעים עושים את זה עד הסוף וכמובן לוקחים בחשבון מראש את הסיכון.

nepet

New member
4000 איש נבלעים בשטח הענק שמול הבמה

לפחות זה מה שהיה במינכן. לא לשכח שחצי מאלה שבאים לישון ליד השער הם אלה שאין להם כרטיסי front stage וזו הסיבה שהם מגיעים מוקדם. יש להם כרטיסי עמידה לחלק שאחרי front stage , אז הראשונים בינהם שיתפסו מקום יעמדו כ 7 - 8 מטר מהבמה. בדיעבד, לא יודע אם היה שווה לבזבז יום שלם בשער, שעתיים הספיקו. אלו שבאו שעתיים לפני פתיחת השערים ישבו לידי, מה שאומר שבזבזתי 5 שעות יקרות של טיול במוזיאון BMW . . . ומרגע פתיחת השערים כל אחד שתופס מקום בדשא מתיישב וזהו. ובאמת שאין הבדל בין שורה ראשונה לשניה לשלישית, גוף של בן אדם שעומד לפניך 30 ס"מ שמרחיקים אותך מהבמה, ממש ממש לא נורא, אפשר לעשות ניסוי בבית, כמה רחוק זה 2 מטר מהקיר עם הפוסטר של דייב, וכמה קריטי זה 230 ס"מ מהפוסטר, (אני מנחש, אין הבדל). אבל את כל זה אני אומר בדיעבד. במינכן front stage התמלא רק שעה לפני ההופעה, השערים נפתחו שעתיים וחצי לפני ההופעה, זה אומר שבמשך שעה וחצי, כל מי שהגיע היה מובטח לו איפשהו לאורך הגדר שמול הבמה לתפוס את אחת משלוש - ארבע השורות הראשונות.

nepet

New member
אה, ולא נתראה שם לצערי,

יש וטו של הצד השני על טיול באירופה בעונה שגם מינוס 2 מעלות לא נחשב למזג אויר מפתיע, אני יותר בונה על סוף ה TOUR באביב (אם עוד יהיה הופעות , אני לא זוכר מה עוד צפוי אחרי פברואר 2010).

nepet

New member
אין לי מושג,

אני פשוט לא זוכר אם יש הופעות באביב. יכול להיות שנגיח למשהו ספונטני בחורף אם מזג האויר לא יקלקל (יש תמיד ב YAHOO תחזית לשבוע קדימה).

למעלה