קופי בר ביקורת

חMודי

New member
קופי בר ביקורת

הייתי אתמול בקופר בר אכלתי למנה עיקרית :פילה מוסר ים על הגריל- טעם חזק של חומץ ברוטב המנות הראשונות טוריטילני וריזטו ורביולי מלוחים ממלח ומגבינת פרגי'מן מאד הכי טעים לדעתי היה הפירה , מעבר- לא מצא חן , לא היה טעים תחושה של חומץ סינתטי בכל המנות וגם הפנה קוטה, תחושה של משו מאוד תעשייתי . אני אכלתי לפני כמה חודשים בקפה קפה, ובספגטים נהנתי פי 100 מהמקום הזה, היתה תחושה של אוכל שבמסעדת פועלים יהיה יותר טעים. אני מזכיר הדג היה טוב, אבל לטבול אותו ברוטב שהיה שם תחושה של חומץ גולמי שטועמים גם אם מוסיפים חומץ אז כפית לא כף, שתיים, שלוש זאת התחושה- חומץ ביחס לרטבים אחרים היא מאוד 'תוקפת' שגם חצי כפית תעשה טעם חזק, ביחס לרוטב סויה שלא שמים אלא יותר.

pix37

New member
על הביקורת

חMודי

New member
מכת מדינה מה כוונתך

ארטישוק באנטי-פסטי פחות 'שחה' ברוטב החציל היה מאוד 'חומצי'. זה טעם שלא צריך לתקוע הרבה כי הוא גם ככה מאוד חזק ומרוכז ולא רבים האנשים שאוהבים טעם חומצי "חומץ" חזק.

ב"מכת המדינה" אני מתכוון ש

בהמון מקומות בחודשים האחרונים אני נתקל בשימוש אגרסיבי מוגזם בחומץ ובלימון. אמנם אני אישית לא אוהב את הטעם החמוץ המוגזם (אלא אם כן הוא מתבקש מטיב המנה), אבל שמעתי/קראתי עוד אנשים שמתלוננים על זה (הבולט הוא שגיא כהן שכותב בהארץ, אחד הנושאים המועטים בהם אני מסכים עם דעתו). דיברתי לא מזמן על כך עם שף טוב, שגם אצלו נתקלתי בתופעה. הוא אמר שהוא אישית לא אוהב להרבות בלימון, אבל זה מה שהעם רוצה היום - והוא צריך להתפרנס...

pix37

New member
טעמים אגרסיביים מסתירים חומרי גלם נחותים

או אחרי שיאם. (ואני דווקא אוהב חומץ
)

pix37

New member
לא תמיד - יש מנות בשריות שדורשות את השומן

יש נתחים אשר צריכים את השומן על מנת למצות את טעמם. בקיצור לא תמיד שומן בבשר מעיד על בשר נחות, לרוב דווקא להפך.

חMודי

New member
אני עוד אוסיף, במישור החוויתי,

צפיתות שלא תתאר, הייתי עם קבוצת אנשים לא יכולתי לזוז בלי שהם יכנסו עם כל הגוף לתוך השולחן, עקב הצפיפות יום ראשון לא עומס, לכן זאת אל סיבה להוציא מנות כאלה. יצא שטעמתי משו שהוא וופל ממולא בקרם פטייסיר טעם מאוד לא קרמי - על הגבול של סינתטי מאוד. השבוע נפתחה לארגון הזה רשת חדשה של מוצרי בוטיק מעדניה וכו' אם זה המסעדת 'דגל' שלהם, אני לא מתאר לעצמי מה יש במסעדות האחרות. החומץ שם כנראה החומר גלם הכי מוכר, לצד תבלנים מוכרים: מלח, פלפל, ירקות, מבחינתי, חומץ יותר חזק ואגרסיבי מפלפל שחור, חריפות- וחמיצות - זה גם עניין של תחושה לדעתי, מליחות של סויה באנטי-פסטי לדעתי עדיפה עם הסויה איכותית, מאשר בקבוק חומץ.

חבל...קצת מפתיע...

הקופי בר נחשב למקום איכותי. חבל שזו היתה החוויה שלכם. איך היו המחירים?

חMודי

New member
הדג 110 שקלים אנטי פסטי 50 בסביבות

יקר! אולי החומרי גלם איכותיים, אבל האוכל לא משו. העשיה.

למעלה