קופי בר אהובי..

• פותח הנושא סו2
  • פורסם בתאריך

סו2

New member
קופי בר אהובי..

שעת בין ערבים רוח נעימה רעב גדול. לחם הבית {שדווקא היה בגט} יחד עם חמאה רכה וזיתים נחמדים בקבוק פינו גריז'יו {ביטאתי נכון?} ומלצר מוצלח
ראשונות:
קרפצ'יו פילה בקר- כרגיל, טוב מאוד. לא מאכזב.
פטריות בחמאה, בצל ירוק ושמנת {אאל"ט}- קצת מלוחות מדי, לדעתי גם איבדו את הטעם "הפטרייתי", באותה מידה היו יכולים להגיש לי טופו ברוטב הנ"ל, ומלבד המרקם לא הייתי מרגישה בהבדל.
ריזוטו פרימוורה- מעולה! כזה שמכניסים לפה, עוצמים עיניים ושוכחים הכל {ויש הרבה מה לשכוח,אבל רק לרגע.}
עיקריות:
ריזוטו פירות ים- ושוב, מדהים! ריזוטו עשוי לשלמות, FOODGASM מוחלט. מדהים כמה דיוק והרמוניה יש במנה הזו.
קדירת מולים ביין לבן, שמנת, כרישה, גזר, סלרי וכוסברה- השם נוסח רשימת מכולת לא הכין אותנו לכזה רוטב, שאחרי שטובלים בו את הלחם, רוצים להרים את הכלי ולשאוב הכל. מנה מפנקת וכיפית
כבד עם פירה- אחח, הכבד! תענוג. שווה לחזור רק בשבילו. שוטפים את הכל עם שוט של שרטרז ירוק קפוא ומסתערים.
קינוחים:
שוקולד פולק- אי אפשר לדלג על קינוח שכזה, כזה ששווה לפנות לו מקום של כבוד בבטן המתפקעת. מרקיז שוקולד משובח וקריר, על קרם אנגלז {מהמוצלחים שדגמתי} ופרליני לוז
עוגת שוקולד - בעקבות התגובה של MERAV B R בשרשור הקינוחים- אני חייבת להודות- אכן עוגה
, טעימה, ומושחתת במיוחד. אבל בשבילי השוקולד פולק הוא עניין ה
תמיד שווה, הקופי בר הזה.

Merav B R

New member
שמחה שנהנית ../images/Emo45.gif

ולא התאפקת לטעום את שני השוקולדים

למעלה