קופיקס, ראשלצ...

קופיקס, ראשלצ...

כבר מזמן רציתי לנסות את רשת קופיקס אבל לא יצא לי...
אני חייבת להודות שהציפיות לא היו גבוהות...אמרתי בטח קפה בסדר, סנדוויצים בסדר ושרות חביב...

הגענו אני ואמא שלי לאחר טיול ברחוב רוטשילד בעיר...
למי שמכיר, הסניף נמצא מול איפה שהייתה המזרק במדרחוב (הייתה חנות של עלית ליד ובעבר המקום היה סניף של סיני ספיד..).

אז היה תור ארוך, לזה ציפיתי :)
מה שהיה נחמד זה שהייתה איזו נערה שניסתה לעקוף והקופאי אמר שהוא נותן שירות רק למי שעומד בתור.
המזנו:
אני- אייס קפה
אמא- קפה שחור
פוקצ'ה בצל
עוגת שמרים בטעם אספרסו לשבת (פס בתבנית

הכל עלה 5 שח!!
האייס היה ממש טעים! טוב יותר משל ארומה: של ארומה מאוד אוורירי ובעצם מקבלים חצי מהכוס ואילו פה, הכוס קטנה יותר אבל הוא היה סמיל וטעים.
אמא אמרה שהקפה טעים.
הפוקצה הייתה טובה- הבצק היה טעים אבל באמת היה מעט מהתוספת והיא הייתה יכולה להיות טובה יותר אם היו מחממים (חיממנו אחכ בבית בטוסטר ויצא טוב).
העוגה גם טעימה!
מגיעה בפס מקרטון...

אז נכון, לא היה ממש מקום לשבת (היו שני שולחנות עגולים קטנים ונאלצנו לשבת בקניון), ונכון השירותים לא היו תקינים (אבל הכיור עובד) אבל האוכל והשתייה בהחלט לא נופלים מהמתחרים האחרים אשר לוקחים פי 3 או פי 4 על סחורה דומה או פחות טובה...

פתאום שמתי לב איך כל המקומות ליד הורידו מחירים...

אני מאוד מקווה שהם יצליחו!

בסניף בת"א חיממו לנו את הפוקצ'ה

והיה אחלה! ובדיוק כמו שכתבת, כאשר מגיעים למקום שמתמחר את כל התפריט שלו ב-5 שקלים עם ציפיות בהתאם, אני לא חושב שאפשר להתאכזב מ"קופיקס". מכל מה שטעמנו שם, החלק הפחות טוב היה הכריכים, מבחינת משקאות ומאפים, היחס בין התמורה והאיכות למחיר הוא גבוה מאוד.

trilliane

Well-known member
מנהל
אוכל פשוט ונחמד, מצדיק את מחירו. כן ירבו

למעלה