קופה אמריקה 2007

sok777

New member
קופה אמריקה 2007

כאמור, טורניר הקופה אמריקה הוא אחד הטורנירים היותר מעניינים בעולם. לדעתי האישית הוא למען האמת מעניין יותר מהיורו בהרבה מובנים (רק שרוב הנבחרות יותר חלשות). הכדורגל שוטף, מעניין ויש את כל הריקודים ותרגילים הדרום אמריקאיים הידועים. :) ביום שני לפנות בוקר יבוא לסיומו הטורניר הזה כאשר ברזיל או ארגנטינה יפגשו בגמר ואחת מהן תצא הזוכה. או ברזיל בפעם שניה ברציפות מנצחת את ארגנטינה בגמר או ארגנטינה שתהיה שיאנית הזכיות בטורניר עם 15 זכיות אם תזכה. כידוע לנו, המנג'רים, קופה אמריקה הוא טורניר שמאוד חשוב ומשפיע על המנג'ר הקרב ובא כמה חודשים לאחר הטורניר. שחקנים עם נתונים לא משהו ושהיו בקבוצות קטנות הופכים לשחקנים עם פוטנציאל אדיר ונתונים מדהימים ואנו נאבקים לקנות אותם. אם תסתכלו למשל על מקרה טבז בטורניר הקודם שאז היה במהלך המעבר לקורינתיאס וכפי הנראה בעונה הקרובה הוא ישחק במנצ'סטר יונייטד. שחקן גדול ללא ספק. רציתי לדעת מי אתם חושבים שהשחקנים שעשו את הקפיצה הגדולה בטורניר והכירו את עצמם לעולם. אני בעיקרון ראיתי רק משחק וחצי (בגלל שאין לי את הערוץ) ועוד כמה תקצירים של המשחקים. דעתי האישית היא שגורדדו שכבר עבר ללה-קורוניה ונרי קסטיו ממכסיקו הם אלו שיקבלו חשיפה. יש לכם רעיונות לעוד?

דייגו פרז...

אם אני לא טועה ככה קוראים לקשר אמצע של אורוגוואי. שחקן תותח.

למעלה