קופאין והנקה

אמאורלי

New member
קופאין והנקה

מעבר לעובדה שהקופאין מעורר, אילו עוד סיבות מונעות מנשים מיניקות קפאין? מה לגבי שוקולד? (אני מכורה לשוקולד...)

1טלטלים

New member
רק בגלל שהוא מעורר

ועלול לגרום לעצבנות,חוסר שקט אצל תינוק.אין מניעה לשתות כוס קפה או נס קפה אך לא יותר מ5 כוסות ליום.שוקולד,גם מכיל קופאין(הרי עשוי מקאקאו),פה בטח תתצטרכי לאלכול כמה חפיסות ,שוב פעם מדובר בכמויות מסחריות של מאכל.אך אם מדי פעם מתחשק ,אפשר לאכול כמה קוביות,אגב הייתי "משתמשת כבדה",נגמלתי בהנקה של טל,כל הזמן פחדתי שזה גורם לה לאי נוחות. בכלל מזונות והנקה,צריך לשבור הרבה מיטוסים ולא תמיד יש קשר מובהק בין השניים,פתאום את מוצאת את עצמך בדיאטת כסח בלי שתרצי,אני תמיד אומרת שהעיקר לא להגזים בשום מאכל,לאכול הכל ומגוון ואם את רואה שמאכל זה או אחר גורם גם לאי נוחות שלך וגם של תינוקך,הורידי אותו או לפחות תורידי בכמויות ותראי מה קורה. מכורה לשוקולד SPLENDID על כל סוגיו,גם מריר....לאיזה את? אמא של טל

אמאורלי

New member
דווקא שוקולד

מריר לא עושה לי את זה. שוקולד חלב או לבן - פסק זמן. ממש לא משנה לי, העיקר שוקולד. גם עוגות שוקולד. על כל ביס של שוקולד יש לי רגשי אשם שמא אולי זה משפיע על יובל. אני חייבת לרדת בכמויות השוקולד. היום יובל ממש בכיין, כל היום הוא בכה והשינה שלו היתה קצרה מאוד. נראה לי שאולי מתחילות לצמוח לו שיניים??? בגיל ארבעה חודשים??? מה יכול לגרום לו לחוסר נוחות ולבכי שלא מפסיק? קשה קשה...

1טלטלים

New member
תינוק לא רגוע

שיניים יכול מאוד להיות,הרי הן תמיד שם מחכות לבקוע.טל שן ראונה בקעה לה בגיל 4.5 חוד'.נסי להסתןבב איתו במנשא כשהוא אלייך,לשיר ובכלל לעשות תנועות שהן חוזרות על עצמן,מונוטוני.אולי הוא מקרר,קשה לדעת הרבה סיבות,אפילו שיעמום וחוסר עניין...מקווה שתוך כמה ימים הוא יחזור להיות ילד טוב. האם נוהגת לשתות הרבה קפה,אם את חושבת שזה בגלל השוקולד(הרי רק יכולה לדעת מהן הכמויות הנטרפות מדי יום)אולי כדי להמנע ממנו,אולי אפילו קיימת סיבה טריוויאלית יותר ,אך עד עולים עליה הכל מסתדר. אמא של טל החזיקי מעמד,זה כל הכייף באמהות שאת אף פעם לא יודעת מה מצפה לך מעבר לפינה...

תשובה

קודם כל, הריון והנקה אלו הזדמנויות להפטר מהרגלים מגונים, מרעלים מיותרים ולהתחיל לשים לב קצת לתזונה טובה (שלא לומר "נכונה"). אני לא חסידה גדולה של מזון בריא ולכל הגרנולה וחטיפי הבריאות אני קוראת "מזון אוגרים". אבל על קפה ויתרתי (אני שותה נס קפה חלש אחד בבוקר). וגם כל הירקות והקיטניות שעושים גזים (שדווקא אותם אני אוהבת). על שוקולד, אין שום סיכוי שאני אוותר. והקטנה שלי לא פעילה יותר מכל תינוק אחר.

למעלה