קוסמטיקה טבעית

פרחבר212

New member
קוסמטיקה טבעית

היי כולם!
אני רוצה לשאול אותכם לגבי לימודי קוסמטיקה טבעית.
לאחרונה אני מאוד מתעניינת בתחום(אני עוסקת ברפואה סינית), ורציתי לדעת האם מישהו ממליץ'מכיר מוסדות בהם לומדים קוסמטיקה טבעית זה יש גם חלק מעשי, כלומר לאחר הקרוס אוכל להשתלב כבר כקוסמטיקאית טבעית.
האם אתם מכירים את התחום?

תודה רבה

0 אור 0

New member
יש שני חלקים בלימודי קוסמטיקה טבעית

החלק האחד בד"כ נעשה במכללות לרפואה משלימה כחלק מלימודי נטורופתיה , הרבליזם ועוד מסלולים - זהו בעצם קורס שמיועד לתלמידים שכבר למדו את נושא השמנים האתריים וצמחי המרפא, ומוסיף להם לימודים של הכנת קרמים ושאר מוצרי טיפוח באופן טבעי. הלימודים מאד מעשיים - בערך מחצית מהשיעורים נעשים במעבדה וכוללים הכנת מוצרים.
המורה שאצלה למדתי מאד מומלצת ושם דבר בתחום (והיתה לי התנסות קודמת עם 2 מורות אחרות כך שראיתי את ההבדל) - אין לי מושג איפה היא מלמדת עכשיו, את יכולה לשאול על אורית לוי.
קורסים שאינם במכללות נפתחים מדי פעם ואין לי מושג מה הרמה המקצועית - תבדקי אולי בראן צמחים ואפשר לשאול גם בשלוס (אם כי נכון לדף העפילות האחרון שקיבלתי החודש לא מתוכנן כרגע קורס).
החלק השני של לימודי קוסמטיקה כולל את הטיפול בעור והתנסות על מטופלים - כאן לצערי לא יכולה לעזור לך. הקוסמטיקאית שלי ועוד אחת שאני מכירה למדו בקורס רגיל של קוסמטיקאיות והגיעו לדרך הטבעית בהשתלמויות ולמידה במשך השנים. לא יודעת אם יש קורס שבו מתלכתחילה לומדים את הדרך הטבעית.

למעלה