קוסמטיקה טבעית

רופיפי

New member
קוסמטיקה טבעית

שלום רב, אני מחפשת להשיג חומרי גלם להכנת קוסמטיקה טבעית - כגון קרם בסיס, ג'ל, שמנים, חומרים לפילינג וכד' וגם ציוד כגון צנצנות בקבוקים וכיוב' האם מישהו יודע להפנות אותי לספק מהימן במחירי מטפלים? בעבר הזמנתי דרך המורים שלי (לתזונה וצמחי מרפא) שכמובן לא חשפו את המקורות שלהם... אשמח לשמוע מכם!

קוסמטיקה טבעית

אם את מחפשת מוצרים איכותיים מוגמרים יש לנו על מה לדבר. אבל אם את מחפשת חומרי גלם על מנת לייצר בעצמך חפזי גם בפורום שמנים וצמחי מרפא. בהצלחה

0 אור 0

New member
הנושא עלה מספר פעמים בפורום שמנים וצמחי מרפא

חפשי בשרשורי הספקים ובדיונים שונים שהיו שם לאחרונה, הבעיה הגדולה היא שחלק הספקים מוכרים רק בכמות גדולה (למשל בקבוקים וצנצנות - כשפניתי למישהו שהמליצו עליו כמוכר גם כמויות קטנות הוא הסביר לי ובצדק רב שיתן לי מה שאני רוצה ובתנאי שהקופסה כבר פתוחה, אחרת הוא מוכר רק קרטון שלם וספקית מיכלים לקוסמטיקה שכרגע רכשתי אצלה מוכרת במחירים כפולים, משולשים ומרובעים), אולי היינו צריכים למצוא דרך להתארגן דרך הפורום לרכישה משותפת

טאוֹ

New member
ברוך שובך, ושאלה מנהלתית ../images/Emo41.gif

מה עם שוקולד?

0 אור 0

New member
כל הקודם זוכה ../images/Emo196.gif

תארגן מפגש פורום, או מפגש טיפול למנהלת מהר, ואולי תזכה לראות ממנו ... קניתי אצל סיטונאי באריזות של קיוסקים, אז אנחנו שוקלים לנסות למכור ברכבת כמו שם (נראה לך שהמיזם יצליח?) בינתיים יש לנו גם גבינות טובות שהבאנו ופאפיה שבדיוק הבשילה על העץ שלנו, אז טעים מאד. רק ביפה דה לומו לא הבאנו, אפילו שראינו שיש כאלו שעושים את זה

למעלה