קוסטה ריקה

קוסטה ריקה

אני מתכנן טיול לקוסטה בינואר... מישהו שהיה שם יודע אם יש שם חופים שמתאימים לרמה בינונית ומטה או שכל החופים זה להיקבר שם???

b o o

New member
תראה...

אתה לא נוסע לקוסטה ריקה בשביל גלים שהם בינונים ומטה...חבל על הכסף פשוט אני יכול להמליץ לך על החופים שהייתי בהם: palmais(נדמה לי שככה רושמים לא זוכר בדיוק),santa teresa-שם הכי הכי נהניתי,תכלס הישראלים שולטים שם,ויש שם אפילו כפר נופש כזה של ישראלים,קצת יקר אבל אתה יכול סתם להעביר שם את היום איתם בסבבה,יש את monte zuma שאמרו לי שטוב, וdominical ... אלה החופים שהייתי בהם.. עכשיו-נדמה לי שינואר שם זה כבר הקיץ,ככה שזאת יותר העונה של הגלים,ותאמין לי שלא תתאכזב מהגלים שם...אבל פשוט חבל ליסוע ולחפש גלים בינונים ומטה,עדיף לך כבר להשתפר בארץ ואז ליסוע

resh0

New member
הגעת למקום הנכון.

גובה הגלים הרגיל בצד הפאסיפי של קוסטה ריקה הוא בין מטר ל 2 מטר. לעיתים יורד הים לחצי מטר, לעיתים מגיע ל 3 מטר. ינואר זה בעיה. למה? כי אין הרבה סוולים דרומיים. במקרה שלך, עדיף לך להגיע למאל-פייס, שם יש גל עם ירידה "רכה" יחסית. אם במהלך הטיול תשתפר, תוכל ללכת (מרחק הליכה) לסנטה טרזה, שם הגלים חזקים יותר ותלולים יותר. מאמר על קוסטה-ריקה (שלי) בבקשה.

למעלה