קוסטה ריקה

קוסטה ריקה

מישהו יכול לתת לי עלויות?אני מתכוון ללינה,טיסה (בערך ביולי) ואוכל ל-3 שבועות בערך בקוטסה ריקה באיזה חוף נידח...אם מישהו יכול לתת המלצות אני שמח..תודה מראש

syair

New member
ממה ששמעתי

הבנתי שקוסטה ריקה, יותר יקרה משכנותיה, מכייון שאמריקאים רבים, אוהבים לבוא לפה, דבר שהקפיץ את המחירים. לפי מה שהבנתי שהטייל החסכן ביותר יסתדר ב-20 דולר ליום בקוסטה ריקה, כלומר 600 דולר לחודש, אבל ממוצע לתרמילאי שם זה 30 דולר ומעלה, כלומר זה עולה ל-900 דולר לחודש.

yayou

New member
מחירים בקוסטה ריקה

הי, חזרתי לא מזמן מטיול במרכז אמריקה, וקוסטה ריקה אכן יקרה יותר משכנותיה. הכל תלוי במה אתה מתכוון לעשות שם. הכניסה לשמורות הטבע (שזה ה-דבר שם) בד"כ יקרה. כ- 8 דולר ליום בשמורה, ואין מחיר לסטודנטים (רק למקומיים). לינה לעומת זאת סבירה - אפשר למצוא מקומות אחלה ב- 10$ לחדר (לשניים). אוכל - אפשר לצאת ממש בזול מדוכנים ואפשר לאכול במחיר סביר למדי במסעדות מקומיות. אם הכוונה שלך היא לרבוץ על חוף - אל תבנה על כך שזה יוזיל את המחיר כי במקומות שבהם יש את האופציה, ישנה עלות לינה שבמורה (גם באוהל). אנחנו לדוגמא עשינו טרק ויום בג'ונגל יצא לנו בסביבות ה- 20$ (כולל אישור כניסה לשמורה, לינה וכו'). הנסיעות לא כ"כ יקרות ואפשר להבין גם למה. בקיצור - הסה"כ: בממוצע הוצאנו 35$ ליום. לגבי הטיסה, כשאני בררתי - הטיסות לקוסטה ריקה היו ממש יקרות. אני לא ממש יודעת מחירים כי טסתי מאירופה אבל עדיף (כנראה) לטוס למקסיקו סיטי ומשם טיסה פנימית. כך בחשבון שטיסה פנימית עולה 250-300$ , תחשב את ההפרשים... המקום שווה כל אגורה!!!!!! חשוב לגבי קוסטה ריקה: חובה לבקר במכבסה בסן חוזה בתחילת הטיול. אם לא שמעת עליה עדיין (סביר להניח שכן), אשמח לתת פרטים ואם יש לך שאלות בכלל, אשמח לעזור...

SlamminDino

New member
אם כבר מדברים על קוסטה ריקה..

מה עם שכנתה הדרומית, מדינת התעלה פנמה... מישהו יכול לתת לי מידע על אטרקציות בפנמה? תודה רבה!!

למעלה