קוסטה ריקה

ת ש ו ש

New member
קוסטה ריקה

אהלן, אני מתכנן לאזור אמריקה, עכשיו אני רוצה להתחיל אותו במשהו כמו 4 חודשים בקוסטה ריקה. אני גולש יחסית מתחיל, ואני גם בחור מאוד גבוה(1.97 ו95 קילו) עם הגלים בארץ קצת קשה לי ללמוד(לקח לי חודשיים לעמוד כי בין גלישה לגלישה היה כמעט תמיד שבועיים ים פלטה), ומתאים לי מאוד לגלוש כל יום לאיזה תקופה של כמה חודשים. קיצר, אני רוצה לבוא לקוסטה ריקה אבל לא לחיות כמו מנייאק, אלא למצוא עבודה בקטנה ובשאר הזמן להיות בים. אז יש לי כמה שאלות, א. לפי איך שנראה שם, יש מצב לעבוד ככה 8 שעות ביום וככה לחיות שם בלי להוציא בטירוף? ב. יש כוסיות? ג. יש חופים שמתאימים למתחילים? ד. יש שמה ישראלים שנשארו לגור ויכולים לעזור בשבועות הראשונים? ה. עם כמה כסף כדאי לי לבוא(נגיד רק לקוסטה ריקה, בלי קשר לשאר הטיול). בדיחה לסיום: אלוהים יושב ככה בגן-עדן, בסבבה שלו, בדיוק סיים לברוא את העולם, להביא את אדם ואת אישתו הכוסית הערומה חווה. פתאום הוא קולט משהוא בזווית העין, ואיך שהוא בא לצעוק "לא לא אל תכנסי" חווה נכנסת ערומה לגמרי עם כל המנוע לתוך המים. איך שאלוהים רואה את זה הוא מתבאס ואומר "איזה זין, אין מצב בחיים שאני יצליח להוציא את הריח מהדגים". תודה מראש

למעלה