קוסומוי וקופנגן או פוקט וקופיפי?

קוסומוי וקופנגן או פוקט וקופיפי?

יש לנו 8-9 ימים לאיים.

שמענו שפוקט היא כמו עזה ואתמול מישהו אחר אמר שקוסומוי זה כמו עזה.

מה עדיף? איזה מהצירופים קוסומוי וקופנגן או פוקט וקופיפי?

אני חייב להודות מעולם לא שמעתי

גיבוב של כל כך הרבה שטויות במשפט אחד.
אני די סקרן ומת לדעת מי המקור שמסר לך את המידע האמין הזה
בטח שמעתם שקופיפי היא סמטה בשכם.
ברשותL, אני לא אגיב למשפט הזה
תריץ חיפוש בפורום ותגלה בעצמך
דרך אגב הם בדיוק ההפך ממנה

prizman

New member
אומנם עברו איזה 8-9 שנים

מהפעם האחרונה שהייתי בחופי עזה אבל אני רוצה לציין שאלו חופים מדהימים,
הרבה יותר יפים מת"א, אשקלון, אשדוד או אילת.
גם מסעדות הדגים על החוף היו מצויינות אבל בהן אכלתי עוד כמה שנים אחורה.

אני מניחה שזה כוון אלי

על קופיפי שמעתי שזה אי מקסים, העזה מתייחס לפוקט וקוסומוי.

ממי שמעתי?
מאנשים שהיו שם

אני עוד לא הייתי, אז אני לא יכולה לתת תיאורים כאלה..

miki872

New member
יותר בכיוון של אילת, מאשר עזה

קוסמוי ופוקט הם האיים המתויירים ביותר, כך שסביר להניח שתפגשו שם הכי הרבה ישראלים, ובגלל זה מתארים את זה ככה.

החופים בשני האיים ממש אחלה, חיי הלילה בקוסמוי הם הרבה פחות זנותיים מאשר בפוקט (לפחות באיזור פאטונג).
תעשיית המין-בתשלום בפוקט זה משהו מזעזע לטעמי, לא ראיתי כמות כזאת של זונות בחיים.

מה שכן, אם אתם בקטע- יש שם אחלה בחלה של מועדון רוק כבד שעושה כל לילה הופעות חיות, נקרא Rock city, זה על הסטריפ של פאטונג (פוקט).

sani48

New member
היי,קודם כל

זה תלוי באיזה תקופה את הולכת להיות,כי יש תקופות שמבחינת המזג אויר עדיף להיות בצד של קוסמוי וקופנגן,ויש תקופות שעדיף להיות בפוקט וקופיפי,לגבי פוקט,החוף המרכזי(פאטונג)באמת לא חוף יפה במיוחד,וגם אין שם כל כך הרגשה של האי,ומבחינת החיי לילה,יש שם המון נערות עובדות,לעומת זה,יש שם גם לא מעט חופים שקטים ונחמדים,ויש הרבה מה לעשות באזור,חוץ מזה שאם לא תאהבי את פוקט תכלי לעבור לקופיפי,ששם הרבה יותר יפה(אבל קצת משעמם)אחרי זה אפשר גם לעבור לריילי ביץ',ששם עוד יותר יפה,אבל גם עוד יותר משעמם.
לגבי קוסמוי וקופנגן,בקוסמוי היתרון על פוקט,שיש שם הרבה ריזורטים מפנקים שנימצאים ממש על החוף,ובפוקט כימעט אין(והמעט שיש,בדרך כלל יקרים),יש שם גם אוירה יותר צעירה,ואישית אני מעדיף את קוסמוי על פוקט,אבל תקחי בחשבון שגם בקוסמוי החוף הראשי(צאונג)לא חוף יפה במיוחד,ובעונה החזקה הוא עמוס מאוד,גם שם יש כמובן חופים שקטים,ויותר יפים,כמו לאמי למשל,לגבי קופנגן,רב הישראלים יושנים בהדרין,ששם יש את כל המסיבות חוף,אז הפלוס זה החיי לילה בהדרין,המינוס,ששומעים שם בעיקר עיברית,אז תרגישי כמו בארץ,וגם החופים לא משהו באזור של הדרין,אז אם את הולכת עם בן זוג ורוצה להנות מחופים יפים ושקטים,תישני מחוץ להדרין,אלה אם כן אתם חובבי מסיבות,ואז כן רצוי לישון באזור,תעשי את השיקולים שלך לפי מה שמושך אותך יותר

sani48

New member
אוקי

במרץ אפריל אין הבדל משמעותי בין שתי הצדדים של האיים,אז תלכו פשוט על מה שמושך אותכם יותר,מבחינת יופי,קופיפי וריילי ביץ' עדיפים על קוסמוי וקופנגן,,אבל כמו שכבר רשמתי בהודעה הקודמת,די משעמם שם,גם בקופנגן יש הרבה חופים יפים ושקטים שמתאימים לירח דבש,בקיצור איפה שלא תיהיו,אתם תהנו,במידה ותיהיו בפוקט או בקוסמוי,מציע לכם לא לישון בחופים המרכזים,אם תצטרכי עוד משהו תגידי,תעשו חיים ושיהיה במזל טוב

קוסומוי וקופנגן או פוקט וקופיפי

היי

עוד כמה הבדלים שאולי יעזרו לך להחליט באיזה צד של האיים לבחור-

הטיסה לקוסמוי יקרה הרבה יותר מהטיסה לפוקט- משום שאת הטיסה לקוסמוי עושה רק חברה אחת-בנגקוק איירוויס. יש עוד חברה החברה הלאומית של תאילנד-תאי איירוויס אבל אין הרבה הבדל במחיר.

לדעתי הצד המערבי- פוקט,קופיפי וריילי- זה הצד עם טיולי היום עם הנופים הכי יפים.(טיול 4 האיים, טיול 7 האיים) ובכלל עם אטרקציות מעניינות: מופע פנטזי, מופע סיימון קברט, טיול יום או יומיים לקאוסוק- שמורת טבע נדירה ומיוחדת במינה. ועוד.
דרך קופיפי- מומלץ לקחת את 7 האיים. חוץ מי זה האטרקציות העיקריות בקופיפי זה מסאזי'ם ובטן גב. ולמי שצולל ניתן להשכיר ציוד צלילה ומדריך לצאת לצלילות.

הצד המזרחי-קוסמוי קופנגן- יש גם מגוון אטרקציות-
42 האיים- הממוקם בפארק אנטונג המוכר בקרב המטיילים בשם "42 האיים"
הטיול המדהים הזה יוצא כל יום לשיט בין 42 האיים
וכולל שיט קייאקים שונורקלים במים צלולים שבו תוכלו לראות אלמוגים מרהיבים
ואת שלל יצורי הים הצבעונים ,ועוד עצירות באיים ומפרצים .

טיול גי'פים ספארי באי- בחלק מהטיול תבקרו ב"סלעים של הסבא והסבתא" (סלעיים טבעיים ענקיים בצורה של איברי מין זכרי ונקבי),
בנזיר החנוט, גן הבודהה הקסום, הביג בודהה, וביקור באחד מהמפלים הגדולים באי שבתחתיתו בריכה גדולה שאפשר לרחוץ בה .
מקווה שעזרתי
תהנו
ליאת

אני ממליץ על קופיפי

אי קטן ומ-ד-ה-י-ם יש כאלו שיטענו שמשעמם שם.
אבל אני לא מסכים עם הטענה הזו, זה נכון שיש שם פחות מסיבות ורעש מאיים אחרים אבל הוא מדהים ובפעם הראשונה שהייתי בתאילנד שהיתי בו כמעט חודש מרוב שהתאהבתי בו
מזכרוני יש בהחלט מה לעשות שם בלילה אבל זה משהו שאני לא מצליח להסביר. פשוט מטורף על האי הזה יש משהו שמושך אותי נורא.
מת כבר לחזור אליו ואם אתם תחליטו ללכת לשם אני ממילץ על נתאכסנות בקבאנה הוטל (בתקווה שהוא קיים החבר'ה שחיים שם ידעו בטח יותר ממני) בהצלחה והמון מזל טוב את ירח הדבש שלי גם אני עשיתי בתאילנד (לא היה מספיק זמן חופש מהעבודה לטוס להודו) תאילנד היא מדהימה. תהנו

קופיפי

היי

מסכימה עם ההמלצה של ברי על פיפי קבאנה זה אחד המלונות הטובים על האי. חשוב לציין שמבחר המלונות על האי מאוד מצומצם ולא תמיד מה שתשלמו עליו שם יהיה שווה את התמורה.

תהנו,
ליאת

סוליסטי

New member
קבאנה אחד המלונות המזעזעים בקופיפי

לפני שנתיים הייתי שם וברחתי ! מחיר מופקע למלון סביר ולא מעבר לזה.
כן,הוא נראה מדהים גם בתמונות וגם במציאות,אבל בתמונות אי אפשר לראות ולהריח את הריח בחדרים ובחדר אוכל
אי אפשר לראות את השירות האיטי והמסורבל והלא ידידותי של העובדים,אי אפשר להמחיש את הזרזיף מים חומים שיוצא במקלחת....

בקיצור מלון חרבנה בלי תמורה לאגרה. יש מציאות הרבה יותר טובות בקופיפי

אני ממש התרשמתי הפוך ממך

בירח הדבש מאוד נהננו שם.
הגענו בלי הסדר שינה מראש ופשוט ראינו את המלון באחד העלונים שמחלקים בכניסה לאי .
אהבנו מאוד את החדר וממה שאני זוכר הבריכה שם מאוד גדולה וכיפית
וגם החוף שליד.
השרות היה בסדר גמור לדעתי.
אבל את ירח הדבש שם עשינו ב 2007 ומאז ועד לפני שנתיים הרבה דגים עברו בנהר והכל יכול להשתנות.
לא יודע מה קרה שם אבל אם זה כך אני חוזר בי מהצעתי

בהצלחה

סוליסטי

New member
נכון פוקט כמו עזה ות''א כמו שכונת עוני בסודן

תעשי עם עצמך ניסוי קטן ומחר בבוקר תתחפשי לתיירת שבאה לביקור בארץ הקודש ישראל
סעי לת''א, תתחילי בתחנה המרכזית הישנה,תטיילי קצת בגינת לווינסקי איפה שכל הסודנים מעבירים ת'שיעמום
אחרי זה קחי מונית לבת ים,תטיילי ברחובות העיר,ואחה'צ תחזרי לתחנה המרכזית החדשה (לא הישנה,שם היית בבוקר)
נכון שאח''כ שתחזרי לארץ שלך תספרי שת''א זה מקום מגעיל מלא פליטים ועשן של אוטובוסים?

רק תתארי לך אם היית מטיילת לך קצת בשדרות רוטשילד,עושה סיבוב בשוק הכרמל,קניות בשוק בנמל,
מטיילת בחוף הילטון,יושבת לקפה בנווה צדק,בערב מטיילת ביפו העתיקה,ומקנחת באיזה מסעדה גורמה בעיר,והולכת לראות את מיומנה בתאטרון הבימה
מה אז היית מספרת ? שת''א זה עיר אירופאית כמעט, צעירה ותוססת ומגניבה (אבל בלי חניה..............)

אותו דבר בפוקט, אם תישני באיזה מקום מגעיל בפטונג,ןבלילה תטיילי בבאנגלה,והחוף היחיד שתראי יהיה הפטונג,אז תרגישי קצת עזה
אם תפתחי מפה,ותראי כמה שפוקט גדולה וכמה חופים ומקומות יפים יש שם,אז יש מצב שאת הולכת להיות הראשונה מכל החברים שלך
שתחזור לארץ ותגיד שפוקט זה גן עדן. הבעייה שכולם מחפשים בית חב''ד ולאכול שניצל ומה לעשות שבדרך כלל המקומות האלו תמיד נמצאים במקומות
הכי לא משהו.....אותו כנ''ל קוסומי קופהנגן וכמעט כל מקום בתאילנד. רוב הישראלים יש להם נטייה להתרכז תמיד במקומות הכי ג'יפה
ואז לחזור לארץ ולהתלונן, אבל הכי מפתיע שהחברים שלהם ששומעים את התלונות שלהם, יגיעו גם הם בדיוק לאותו מקום......

למעלה