קונצרט

עופר ב.ה

New member
קונצרט

אתם מוזמנים לקונצרט של מקהלת שחר* ותזמורת הבארוק ירושלים, במסגרת פסטיבל אבו-גוש, שיתקיים ב- 6 ביוני ב- 16:15. במרכז הקונצרט שתי יצירות של באך: המוטט Komm Jesu, Komm (יענתו - בוא ישו, בוא. בשרי יגע, כוחי נמוג. וכו'). קנטטה 150 - "אליך ה' נפשי אשא" (שילוב של פסוקי תהלים וטקסטים נוצריים) כמו כן, יצירות מאת פרסל, הנרי השמיני (בעיבוד וורד סווינגל), שיין וגורצקי. על יצירות באך ינצח דוד שמר, שגם מנהל את תזמורת הבארוק ירושלים, ועל השאר גילה בריל, מנצחת מקהלת שחר. מודה, אין הרבה תרבות עברית מלבד מובאות שבד"כ מוצאות מהקשרן ביצירות של באך, פרסל ושיין (תהלים כ"ה, ע"ט ו- צ'), אבל יש חומוס. * גילוי נאות - אני חבר במקהלה

adipo

New member
../images/Emo12.gif אתה שר במקהלה?!

לא ידעתי! איזה יוופי!!! 6 ביוני יוצא על איזה בגרות? כי אם לא- מי בא לאבו גוש?

טל קר

New member
זה יוצא יום שישי, כך שאם צלחת

את הבעיה הממונית (שכן עופר שר בחינם רק במפגשי עברית ישנה וחדשה), ישנה בעיה תחבורתית רצינית. ובנימה אישית - אם יהיה לי איך להגיע, בוא אבוא.

shellyland

New member
מה סדר גודל הבעייה הממונית?

לא שאני מתקמצנת על הילד, חלילה, אבל אני רוצה לדעת כמה שעות נוספות לעשות עד אז. בקשר לסידורי לינה ותחבורה - כמובן שכולם מוזמנים אלי.

טל קר

New member
90 אם זכרוני אינו מטעה אותי.

(ותודה על ההזמנה, אבל לשהות אצלך משישי בבוקר עד מוצאי השבת נראה לי כנימוס קלוקל. אני אבדוק את אופציות החזרה שלי, ואולי אנצל את טוב ליבך רק בשהות שלפני ההלוך. הרצון לשמוע גובר על נימוסי הטובים P:)

shellyland

New member
שיו

רק עכשיו נפל לי האסימון שבעצם מדובר בשבועות. כמה קשה ההתלבטות... מטולה? עופר-בעזרת-השם? אני ממש לא יודעת

טל קר

New member
עדות אישית מרגשת

מדובר בזכר כבן עשרים. בריאות תקינה בדר"כ. טוען שאינו מתכוון להפסיק לשיר במקהלה בזמן הקרוב. צפי: הוא עוד ישמיע זמירות אחרות.

טל קר

New member
שלא יתפרש מדברי, חלילה, שאין אני

א. ממליצה ללכת ב. סבורה שכל המרבה הרי זה משובח. ההפך הגמור הוא הנכון (וזאת מנסיון!).

shellyland

New member
מדובר גם

במניפולטור לא קטן (כמו שגיליתי היום באיסיקיו) עם סגנון פולני שורשי, מה שהופך את ההתלבטות להרבה יותר קשה. מה עושים?

טל קר

New member
כמו בג'ודו, נצלי את הכח שמפעיל

היריב נגדו, והפעילי עליו את מיטב הארטילריה הפולנית עד שהוא יתחנן גם שאת תסעי למטולה, וגם שהוא ישיר סולו בכל המפגשים הבאים. תודה מראש!

למעלה