קונצרטה

קונצרטה

שלום לכולם! ברצוני לשאול מה עלולות להיות תופעות הלוואי בנטילת קונצרטה?והאם ניתן להשיג תרופה זו בנוזל משום שנודע לי שאסור לרסק את הכדור וביתי מסרבת לקחת כדורים.אשמח לקבל תגובות שלומית

zivadina

New member
קונצרטה

זאת תרופה ל-12 שעות שנחשבת טובה מאוד, אבל יש אנשים מעטים מאוד שלא מגיבים אליה טוב. תופעות הלוואי הכי נפוצות הן בעיות להרדם בלילה. זה עובר בדרך כלל אחרי שמוש סדיר של שבועיים-שלושה. אין קונצרטה בנוזל, אבל אנחנו מכירים מספר טריקים איך ללמד את הילד לבלוע כדור בשלמותו. (שלי למד רק בגיל 11). קונצרטה היא ריטלין, וכל תופעות הלוואי הידועות של ריטלין עלולות להופיע אתה, כמו חוסר תיאבון וריבאונד. כמו כן, לפני שנותנים קונצרטה, חשוב לבדוק באמצעות ריטלין "רגיל" (של 4 שעות) מהו המינון המתאים לילד, ורק אחר כך להמיר לקונצרטה או ריטלין ארוך טווח אחר. אף עצה לא יכולה להחליף את הנסיון שלכם בשטח, כי כל גוף מגיב לכל תרופה באופן ייחודי לו.

פיונה ש

New member
יש עוד אפשרות

ריטלין LA, שאפשר לפתוח את הכמוסה ולפזר על מזון. משפיע ל6-8 שעות.

פתרון לשלומית

אנחנו מטופלים בקוצצרטה וזה בסך הכל בסדר- אצלנו אין הרבה תופעות לוואי חוץ מאשר חוסר תיאבון, יש לי עיצה בשבילך. הדרך הטובה ביותר שמצאנו לבליעת כדורים גם קונצרטה לבני בן ה-7 וגם אומגה 3 לשני ילדי אלו כדורים מאוד גדולים, אבל גם ביתי בת ה-3 לוקחת את זה באותה שיטה והיא: לאכול משהו מוצק- עוגייה או כריך או משהו ללעוס אטת הביס, ואז ממש לפני הבליעה לצרף את הכדור ופשוט לבלוע יחד. זה עובד מאוד טוב אצלנו אפילו עם קפסולות של אומגה 3 שאלו קפסולות ענקיו--ת בהצלחה

למעלה