קונפליקט הסוללה

uv111

New member
קונפליקט הסוללה

מצד אחד מומלץ להטעין את הסוללה רק כאשר היא מגיעה ל30-40%, מצד שני מד הסוללה בIPOD לא מדוייק. אני מפעיל את המכשיר אחרי שעה-שעתיים זה מראה לי כאילו נשאר 10-20% סוללה, אבל ברור לי שיש עוד כמה שעות טובות של סוללה. אז איך יודעים מה המצב האמיתי של הסוללה. אתמול כל הלילה הטענתי את IPOD ובבוקר ההיתי צריך לעשות RESET כי הוא השתגע לי. מה אתם ממליצים לעשות?!

TheRealDeal

New member
אין מה לעשות.. ככה זה

מד הסוללה ידייק רק כשתפעיל אותו עד שתיגמר הבטריה ותטען אותו עד הסוף, תטעין אותו כשאתה חושב שצריך ואל תטעין אותו כל הלילה, רק עד שהוא מסיים

LinkTree

New member
יש מה לעשות

אם נמאס לך מהבקר הלא מדוייק אתה יכול לשנות את זה בקלות
פשוט להכנס ל IPOD (דרך המחשב שלי) לתוך G:\iPod_Control\Device ולשים שם קובץ חדש (וריק) ששמו _show_voltage_ (לא מצליח לכתוב את זה טוב - זה אמור להיות <קו תחתון> ואז show ואז <קו תחתון> ואז voltage - (בלי קו תחתון בסוף) ובמקום הסימון הלא מדוייק תקבל מספרים - הרבה יותר מדוייקים
בהצלחה!

kill bill

New member
מגניב , לא ידעתי את זה..

האלה מה אני אמור להבין מזה? אוקי , הוא כותב לי 405 , מה אני אמור להבין מזה?
ואם אפשר לדעת , מאיפה המידע הזה...?

LinkTree

New member
נראה לי

שמצאתי את זה ב IPOD HACK - וגם ה POD PLAYER עושה את זה לבד אם רוצים - אני מניח שזה אופציה ל DEBUG שמשתמשים בה בAPPLE - ולי זה יותר נוח - אגב כשזה מלא אצלי זה 520 + - ככה שזה יכול לתת לך יותר דיוק לגבי מצב הסוללה

|חיזראפשר לקבל הנחיות יותר מפורשות?

לפתוח קובץ טקסט ולגרור אותו מהמחשב לשם? איך בדיוק? מה בדיוק? איך זה פתאום נותן אינדיקציה על מצב הבטריה? I am puzzled אנא הסבירו לי באיטיות....

LinkTree

New member
הנחיות מדוייקות

צודקים - ההסבר שלי היה ככה על הדרך וזה לא ממש פאייר
(הוראות למשתמש PC כמובן - עוד אין לי מק) 1. לפתוח קובץ חדש ב NOTEPAD 2. לשמור אותו בשם show_voltage_ [דגש: השם צריך להיות ללא .TXT בסוף כמו שהNOTEPAD שומר - כלומר לאחר השמירה לקובץ אין צלמית של קובץ TXT אלה סתם צלמית] [הסבר: על מנת לשמור קובץ שלא יהיה בסיומת TXT בחלון SAVE AS של הNOTEPAD פשוט משנים ב DROPDOWN התחתון (SAVE AS TYPE) במקום *.TXT ל *.* או משהו כזה בלי TXT ג] 3. נכנסים למחשב שלי ואז ל IPOD (לצורך הדוגמה נניח שהכונן של ה IPOD הוא G) [הסבר: במידה וה IPOD לא נראה דרך המחשב שלי צריך להכנס ל ITUNES כאשר ה IPOD מחובר ללכת לתפריט : EDIT->PREFERENCES ללשונית IPOD ולסמן V במקום שבו כתוב לאפשר שימוש של ה IPOD כדיסק] 4. נכנסים בתוך ה IPOD לספריות הבאות G:\iPod_Control\Device (כזכור כאשר האות של ה IPOD היא משהו אחר זה ישתנה בהתאם) [דגש: במידה ולא מופיע הספריה IPOD_CONTROL ב IPOD זה אומר שקבצים מוסתרים במחשב שלך הם מוסתרים [וואוו קבצים מוסתרים הם מוסתרים?! איך חשבתי על זה לבד!] ולכן יש שתי אפשרויות : 1. הפשוטה - פשוט לכתוב את G:\iPod_Control\Device (עם אות נכונה) בשורת כתובת להקיש ENTER והמחשב יכנס לשם. 2. המורכבת - לשנות את הגדרות לגבי קבצים מוסתרים ואז נוכן לראות אותם (נכנסים בחלון הספריה ל TOOLS -> FOLDER OPTION ללשונית VIEW ומחפשים שם בין האופציות אופציה ששמה HIDDEN FILES AND FOLDERS ומעבירים את הסימון מ DO NOT SHOW ל SHOW) ] 5. גוררים את הקובץ משולחן העבודה לתוך הספריה G:\iPod_Control\Device (עם אות נכונה) 6. עכשיו במקום לראות את מד סוללה בצורת בר תראו מספרים - יותר מדוייק [7. במידה ורוצים לחזור אחורה פשוט מוחקים את הקובץ הזה] זהו! אהה... למען הסר ספק: כל האחריות על העניין הזה בשום צורה לא חלה עלי והשינוי שתבצעו יתבצע על אחריותכם בלבד!

LinkTree

New member
לא - ואיזה שטויות - אתה לא יכול

לחשב לבד? תתעין עד המקסימום ואז תחלק רגע בראש - זה לא כזה קשה...

splashy

New member
במחשבה שניה, יש אנשים שקשה להם לחשב

על השניה, מצטערת.

LinkTree

New member
נו... טוב

אז ככה (למי שקשה לחשב) המספר הוא בן שלוש ספרות - את האחרונה מורידים ואת התוצאה מכפילים בשתיים וזה הערך ב % (בדיוק של +- 5%) עוזר?

מצטערת אבל מקפיצה את השאלה

כי ממש ממש רוצה לשמוע הסבר... אנא אנשים טובים, חלקו את הידע: איזה קבץ, לאן, איך זה עובד הפטנט הזה?

למעלה