קונספירציה

קונספירציה

הבוקר, בדרכי לחדר כושר, השמש זרחה והיום נראה מבטיח מהרגיל, מיד הבנתי שמשהו פה חשוד.. סיימתי את האימון ב12:30 והתכוננתי לצאת ליום שטוף שמש לונדונית (זאת שמש בצבע צהוב כמו בארץ- רק שפה היא לא מחממת) חשכו עיני!- פתיתי שלג צנחו להם מהשמים! האם מזג האוויר התאחד עם סטימצקי בגולדרס גרין לקונספירציה אחת גדולה נגדי?

een ogenblik

New member
הייתה ../images/Emo42.gif בבוקר,

אני קוראת לזה פרוטקציונרים! אצלנו אין שלג, אבל אין גם שמש (אפילו לא כזו שאינה מחממת). נשאר לי חצי גביע קוטג´ יבוא אישי מהארץ, אבל אין לי שום כוונות לחלוק אותו עם אי מי (אפילו האיש ידע שהעצה לטעום הייתה מטעמע נימוס בלבד, ונמנע מלהכנס לעימות). בקשר למחירי סטימצקי בגולה כבר כתבתי את דעתי, ואפסיק כאן. כותרת "קונספירציה" בפורום זה? לא פחדת שמיד יתחילו לגלוש לקללות ועיניינים? האם נקיים הצבעת שונאי שלג? בפורום זה לחובבי השלג יש תגובות קולניות מדי, וגם אנו זקוקים שקולנו ישמע.

Zival

New member
../images/Emo186.gif לא אוהבת שלג

ברררר.. אני בפירוש אלרגית לקור ולשלג בפרט ! לא יודעת איך, אבל הכפות רגליים קופאות רק בהישמע התחזית הצפויה -אני כבר חצי קפואה !!
מתגעגעת לשמש החמה

ribber

New member
אצלניו הקונספירציה היא מהצד ההפוך!

סופת שלג, אני ראיתי במו עיניי איך השלג נערם לו ואז ככה פתאום, בלי שום התראה מוקדמת, יצאה לה החצופה! ה
הזאת והמיסה הכל.

een ogenblik

New member
חשבתי שזה

שירשור המיועד לשונאי השלג! לאוהבי השלג כבר יש שירשור משלהם. ו
לא יכולה חצופה. היא משוש חיינו, האור שבשמיינו, מרכז יקומיינו.

ribber

New member
זו קונספירציה עוגן...

שנועדה למשוך את שונאי השלג לחלוק שירשור עם אוהביו. כמעט נעלבתי

een ogenblik

New member
../images/Emo140.gif

ודרך צלחה בדרכך לארץ. תזכרי ששם תראי שמש נעימה גם בימים שרובם גשומים, וחומוס/פאלפל/קוטג' יכולים להנעים את הזמן עד לחזרתך הביתה לאישך.

למעלה