קוניצ'יווה לכולם!!!...

ReD MoOn GiRl

New member
קוניצ'יווה לכולם!!!...

אני חדשה פה כלומר די חדשה פה! אני מקווה שתקבלו אותי!^^ אני די אוהבת את סאקורה היא מאוד קאוואי! כן כן זו סאקורה בצורה אחרת אני אוהבת אותה ככה יותר!*O*

ברוכה הבאה!!!

אני פילי-צ'אן! נעים להכיר! ^_^ אזהרה קטנה... יש לי פיצול אשיות לא נכון! כן נכון! איך את יודעת? כי עכשיו אני מדברת איתך... אהה... נכון ^_^ -_- ^_^ די... ^_^ אמרתי די... ^_^ דיייייייייייי!!!!!!!!!! ^_^
*מתחילה להרביץ לעצמי* אייה! *מחזירה מכות* רואה... יש לי פיצול אשיות... >_<

ReD MoOn GiRl

New member
חחחחח את קאוואי...

אבל אני כבר מכירה אותך ואת הפיצולי האישיות שלך מפורום פאנגירלז!^-^

ReD MoOn GiRl

New member
חחחחחחחחח נועה ...

עם את לא יודעת אז זו אני נסטיה!!!XD ככה שאני יודעת מי את!

ReD MoOn GiRl

New member
XD זה בסדר העיקר....

שאני זיהיתי אותך כי אז הינו מדברות כאילו אנחנו נפגשות פעם ראשונה כמו "אז...איך קוראים לך?"!!!XXXXDDDDDD

ברוכה הבאה נסטיה

מקווה שתהני בפורום, אני קור גם אני אוהבת את שאורן ויואה ולא הכי אוהבת את רובי-מון, למרות שהיא לא עד-כדי-כך מציקה לי (האמת היא שטומויו יותר מטרידה אותי כי לפחות אצל רובי-מון יש סיבה לקרצייתיות שלה--- וזאת מבלי לפגוע במעריציהם של טומויו או רובי >_< ). בכל מקרה, ברוכה הבאה! קור. נ.ב. אני דוקא הרבה פחות אוהבת את סאקורה ככה >_<

ReD MoOn GiRl

New member
סיוי!!!!!!...

שחר אמרה לי שגירשו אותך מתפוז רק כי את אוהבת גראווי!!;_;**מחבקת את סיוי צ'אן** אז איך חזרת??????*O*

גירשו אותי מתפוז? O.O;

בסה"כ הייתה לי בעיה בקוקיז! או שבכלל את עוד מדברת על העונש הטיפשי שההורים שלי הביאו לי ואז הוא בוטל...

ff5

New member
יש../images/Emo138.gif../images/Emo73.gif.

אם שכחת, תפוז הוקם הרבה לפניי שסיון הגיע.

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifוואלקם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נ.ב סליחה שאני לא נכנסתי לפה הרבה זמן פשוט יש לי בעיות עם האינטרנט בבית

ReD MoOn GiRl

New member
חחחחח אריגאטו...

אריגאטו לכולכן אני באמת שמחה שאתן מקבלות אותי יפה! היתי עכשיו מקפצת משמחה ומחבקת כל אחת אבל... אני היום די בדיכי... ככה שגומנה-_-

shellyangel

New member
היי ממיייייייייי../images/Emo54.gif

אממ, בהצלחה בפורום, ואם את צריכה עזרה אז רק תבקשי...^_^ -שלי-

למעלה