קונינל'ה .. בשבילך ..

קונינל'ה .. בשבילך ..

חלמתי בלילה שעשינו אהבה .. חלמתי אותך מפנק בחיבה , חלמתי אותי ואותך בחדר שלי על הרצפה המזרון מכוסה בשמיכת משי ומסביב בחדר קטורת של ריח שושנים וניירות מכל הגדלים והסוגים דולקים להם מרקדים לקול האנחות חלמתי על מוסיקה שקטה מוסיקה מרגיעה חלמתי על בקבוק יין לבן קר .. חלמתי על שני גביעים על רגל אחת חלמתי עליך מפשיט אותי לאט לאט חלמתי עליך מנשק כל חלק בגופי חלמתי עלינו עושים אהבה ... חלמתי עלינו שוכבים ביחד במיטה וסתם מביטים לתקרה מחובקים ביחד .. מסרבים לעזוב .. מפחדים להיפרד חלמתי עלינו מתנשקים נשיקה חושנית מרוב תשוקה חלמתי עלינו ישנים ביחד בלילה וקמים בבוקר למחרת מחובקים עדיין .. מסרבים לעזוב אחד את השניה

בקר טוב לך שרון שלי ../images/Emo25.gif

את יודעת שרון....פתחתי לי הרגל מגונה.לפני שאני לוחץ כדי לקרא הודעה שלך אני מזמין קודם כל אמבולנס..... אני מוציא מהמדפסת את הודעתך,מקפל יפה ושם במקום סודי בארנק שלי,וכשכל פעם ישעמם לי להיות לבד במעלית, אני אוציא אותו בזהירות,אריח אותו,ואסגור שוב....

דניאלה1311

Active member
מנהל
אתה צודק קונני, לו מישהו היה..... כותב לי שיר כזה גם אני הייתי שומרת עליו מכל משמר, מריחה ומסניפה בכל יום בכל שעה שרוחי היתה עייפה איזה יופי של שיר אהבה שרון ולכוווולם פה בוקר טוב ונפלא האביב כבר בא.

שיר לדניאלה חן וגחלולה.......|נשיקה

לא לא,סליחה..... אני נורא מתבייש לספר מה עשינו דניאלה ואני מאחורי העץ, ואיך חן התביישה להכנס לאמבטיה בחדרי, וגחלולה....... לא אני לא יכול יותר....אדיוס סנטוס בסמילה אללה אל רחמן אל רחים..... טפו! קשה,קשה לי לכתוב דברי "תועבה" מענגים שכאלה. יודע ש.... אני מבקש את עזרתך המיידית! ואולי נעבור לפורום סקס ונוסטלגיה? שם ארגיש משוחרר יותר. שרון ,בעוד כשעה אני אצלך.....

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום תקוות גדולות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

דניאלה1311

Active member
מנהל
שוב קפצת על התור שלי????? קונני אוי קונני, מה יהיה? אני כבר נרשמתי למכון שידוכים לחפש איש אחר עם או בלי תולעים שירוץ אחרי עם גרבונים של רשת וחשק ובלי תרוצים. זהו, נעלבתי . סקס ונוסטלגיה??? מה הקשר בין הדברים אלא אם אתה מסתכל בנוסטלגיה על הסקס שהיה או לא היה.

שרונינקההההה../images/Emo2.gif

את?? את כתבת את השיר הזה לקוננילה?? שיוו אני אמממממ לא בטוחה כלומר לא שזה מפריע לי אבל את יודעת שיש לאיש לב חלש והוא זקוק כל הזמן לעזרה רפואית. לקחת סיכון מאד גדול. ובלי שום קשר השיר מדהים!!! רק טוב!!!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום תקוות גדולות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

חן (*_*)

New member
נו, טוב, ../images/Emo8.gifקונני סומך על העובדה...

שיש כאן עזרה רפואית צמודה חחחחחחחח................. שרטני- שיר נפלא !!!!!!

למעלה