קונייאק וברנדי

דניאלש

New member
קונייאק וברנדי

קבלתי מתכון לעוגה מסוימת.במתכון זה יש להשתמש בקונייאק שאין לי.אמרו לי"תשתמש בברנדי "זה אותו הדבר ו"אותה משפחה"רק שקונייאק מציין ייחוס גיאוגרפי של איזור בצרפת.האמנם כך הדבר ואוכל להשתמש בברנדי כאילו הוא קונייאק?

yonien

New member
ברנדי vs קוניאק

מבלי להכנס לאופן הכנת הברנדי והקוניאק אכן כל קוניאק הוא גם ברנדי אבל לא הפוך! כמו שאמרו לך קוניאק הוא ברנדי משובח שמיוצר בחבל קוניאק בצרפת. אותה משפחה ,אבל בשביל להכין עוגה אין מה לבזבז קוניאק ואפשר להשתמש בברנדי. כמובן שאל תבשל עם משהו שלא תשתה(ואני מתכוון לברנדי גרוע)

סניפטר

New member
ברנדי

השתמש בברנדי בשם גרנד 41 תוצרת ישראל ונחשב לאחלה ברנדי בעיני אבל אם חפץ לבך בקוניאק השתמש ברמי מרטן

yossibo

New member
טעימת קוניאקים - איש הענבים

טעימת קוניאקים. רבים רואים בקוניאק את האיכותי והיוקרתי שבכהלים. מדוע זכה לתדמית זו? מה מבדילו מכל ברנדי אחר? כיצד טועמים קוניאק ומהם הטעמים היחודיים לו? מתי שותים קוניאק ועם מה מלווים משקה אצילי זה? כל זאת ועוד בערב מפנק, איכותי, ומרתק אשר ינחה מר´ חיים גן – מבקר וטועם מקצועי של יינות וכהלים. במהלך הערב נטעם סוגים שונים של קוניאקים איכותיים (מרמות VS, VSOP ו-XO).

yossibo

New member
טעימת קוניאקים - איש הענבים../images/Emo131.gif../images/Emo91.gif

טעימת קוניאקים. רבים רואים בקוניאק את האיכותי והיוקרתי שבכהלים. מדוע זכה לתדמית זו? מה מבדילו מכל ברנדי אחר? כיצד טועמים קוניאק ומהם הטעמים היחודיים לו? מתי שותים קוניאק ועם מה מלווים משקה אצילי זה? כל זאת ועוד בערב מפנק, איכותי, ומרתק אשר ינחה מר´ חיים גן – מבקר וטועם מקצועי של יינות וכהלים. במהלך הערב נטעם סוגים שונים של קוניאקים איכותיים (מרמות VS, VSOP ו-XO). *** נותרו עוד 5 מקומות בלבד. ניתן ליצור קשר בכל שאלה או בקשה. 1800-37-37-50 יוסי בן אודיס

למעלה