קוניור שמש מול קקדו

קווטר

New member
קוניור שמש מול קקדו

קיבלתי הצעה לקקדו במחיר מצחיק אבל מצד שני הקוניור שמש נראה לי יפה, אני צריך את התוכי שיהיה כמו חבר שלי בזמני הפנוי בבית. מה הכי עדיף?

רואי

New member
אם יש לך זמן ...

אז ברור שעדיף קוקדו הוא יותר חכם ויכול לדבר

קווטר !!!

זה נכון שקקדוים קטנים לא מדברים משהוא !!! אבל קקדואים גדולים מדברים בצורה מדהימה !!!!

קווטר

New member
תגדיר קקדו גדול באיזה גיל

ועדיין מה נראה לכם יותר טוב בתור תוכי שאמור להיות חבר שלי לזמן הפנוי שזה אומר מ 10 בלילה עד 1 בבוקר וגם בברקר קצת. ברור לי שהקקדו מרשים יותר אבל השאלה אם לא יהיה לי קשה איתו. גם הכלוב אמור להיות כ 5 6 מטר מהמזגן (המזגן לא מכוון לכיוון הכלוב) אבל האם זה יוצר בעיה?

Moran Rojas

New member
היום קניתי קוקטיילית ויש לי כמה

טוב היא נקבה וקוראים לה סיסי[שם זמני] כול פעם ששמים אותה על היד או הכסף היא מתחילה לאכול את השרשרת או המיד זה מסוכן לה? אתם יכולים לשים לי מאמרים על קוקטליים תודה....

eduard15

New member
תשובה למורן

גם התוכי שלי מת על שרשראות ועגילים, אבל הוא אף פעם לא בלע אותם מאחר ואלה לא חלקים קטנטנים. אם השרשרת בנויה מחלקים קטנים מאוד, כאלה שהוא יכול לבלוע בקלות, לא כדאי שישחק בהם. אם הם גדולים, שלא יוכל לבלוע, תני לו לשחק בהם כמה שירצה. התוכי שלי חולה על תכשיטים, על השיער(היא אוהבת לשחק בשיער שלי כשאני שם ג'ל), על מראה(היא אוהבת להסתכל על המראה כשהיא אוכלת), והיא אוהבת לשחק לי בשיניים(למרות שאני לא כל כך נותן לה כי זה לא בריא) וגם מנשקת אותי רק כשאני אומר לה "נשיקה" נסי גם להכיר לו את הסביבה, ולארח לו לחברה ולתת לו הרבה תשומת לב. ועם הזמן תלמדי אותו להשתעשע.

immortal fairy

New member
זה תחביב נפוץ אצל קוקטיילים,

בד"כ הם ימשכו למשחק באביזרים נוצצים, כך גם הקוקטיילים שלי. רק שימי לב שהיא לא תבלע חלק מן השרשרת/צמיד. בזמנו כשהיה נזם באפי הקוקטייל תלש לי באכזריות מה שגרם לאינפקצייה רצינית

אני לא מדבר על קקדו בוגר (גיל) !!!!

אני מדבר על סוגים גדולים (יש קאקדוים בגודל של ארות !!

למעלה