קונטרולים נעלמים

MacMac7

New member
קונטרולים נעלמים

שלום לכולם. יש לי אפליקציית WINFORM שכתובה ב-C# ב-VS 2005. יש לי קונטרול של TABS שבכל TAB יש לי מספר קונטרולים כגון טקסטבוקס, גריד ו-TOOLSTRIP. יש לי בעיה שכאשר אני עובד על העיצוב והתכונות של TOOLSTRIP שנמצא ב-TAB מסוים הוא נעלם מה-TAB כאשר אני לוחץ עם העכבר על מקום אחר ב-TAB. אם אני בוחר אותו מרשימת הקונטרולים אז הוא מופיע שוב אבל כל לחיצה על מיקום אחר פשוט מעלימה אותו. ואם הוא לא מוצג בזמן עיצוב אז הוא גם לא מופיע בזמן ריצה. מישהו נתקל בזה? למישהו יש פיתרון? תודה, אמיר

rnan

New member
../images/Emo189.gif נתקלתי בזה

תבדוק האם אתה משתמש ב DLL חיצוני ??? אתה אולי משתמש ב [System.Runtime.InteropServices.DllImport("user32.dll")] ??? אצלי זה היה הבעיה כאשר הגדרתי DATAGRID שכביכול בלי שורת הוספה של שורה חדשה אז קראתי ל פונקציות שבתוך ה DLL הזה ואז כשאמרתי שכמה DATAGRID הם מהסוג הזה אז התיחיל להיעלם לי DATAGRID לסירוגין בקיצור הפיתרון : אם יש לך כמה סוגים שקוראים לאובייקת שמשתף בתוכו DLLIMPORT , תן להם שם שונה. ל DATAGRID יש 3 שלבים : הצהרה יצירה שיוך את הראשון יש לך בדוק השני כנראה נעלם תוסיף אותו ידנית ל DESIGNER והשלישי , לך ל TABCONTROL ותוסיף אותו ידנית tabcontrol.add(DG) ואז תחזור ל DESIGNER ותראה שהוא כן מופיע בחזרה עצה תמיד תשמור כמה גירסאות אחורה של הקוד שתוכל לעשות PASTE אם זה קורה שוב

MacMac7

New member
מצאתי את הבעיה

יותר פשוטה ממה שחשבתי. פרופרטי VISIBLE היה מסומן FALSE. מה שבילבל אותי זה שקונטרולים אחרים כאשר הם מסומנים FALSE רואים אותם בזמן פיתוח אבל לא בזמן ריצה. פה גם בזמן פיתוח לא רואים.

למעלה