קונה שלא משלם.

קונה שלא משלם.

שלום לכולם, מאחר ומשום מה ההודעה שלי לא מוכנה לקפוץ לאחר עדכון שלה אני כותב שוב בדף הראשון. תחילת העניין רק לתזכורת: לפני כ- יומיים נסגרה מכירה שלי בהצלחה מעבר למצופה. בנתיים המוכר לא שילם למרות ששלחתי לו קבלה דרך איביי. היום פתחתי קצת את הפרופיל של אותו קונה ובדקתי קצת פידבקים שלו (את כל ה 8), נראה לי שהוא לא עומד לשלם מאחר ורוב הפידבקים של הקונה הם תלונות על אי תשלום. מה אני יכול לעשות על מנת שלא לאבד קונים שהציעו על אותו מוצר לפניו? תוך כמה זמן אני יכול לשלוח אותו לכל הרוחות ולהציע את המוצר לקונים שהציעו לפניו? ועכשיו להמשך שלי: לאחר כמה ניסיונות שלי ליצור קשר עם הקונה שלא עלו יפה החלטתי לפתוח תלונה. פה אני צריך את ההדרכה שלכם. בשלב ראשון אני הולך ל Resolve a problem אח"כ אני מניח שאני צריך לסמן את האופציה של I sold an item and haven't received my payment yet לאחר מכן הוא נותן לי רק את האופציה לבצע SUBMIT וכפי שאמר noam weissman בשירשור המקורי מומלץ לכתוב כי הלקוח התחרט. כיצד אני מבצע זאת? תודה לעונים,

goolgol

New member
הייתי הולך לאופציה שהלקוח לא מגיב

אבל, חכה עוד כמה ימים. לאחר יומיים אי אפשר כבר לפתוח דיספיוט.

ozitex

New member
אתה מבצע

בדיוק כפי שרשמת. לגבי מכירה לאחרים, ברגע שהמכירה נסגרה אתה יכול להציע second chance offer.

שאלת הבהרה

ראשית תודה על התשובות, כשאתה אומר המכירה נסגרה אתה מתכוון למכירה עצמה או לתלונה שפתחתי ?

לאחר סגירת התלונה?

שלום לכולם, כצפויי הלקוח לא שילם על המוצר. סגרתי את התלונה והצעתי את המוצר ללקוח אחר שנתן BID על המוצר. האם יש טעם בהשארת ביקורת שלילית לקונה או שפשוט לעזוב את זה? האם הוא יוכל "לנקום" ע"י השארת ביקורת שלילית לי? תודה לעונים ושבת שלום,

למעלה