קונה שלא משלם

קונה שלא משלם

שלום לכולם, לפני כ- יומיים נסגרה מכירה שלי בהצלחה מעבר למצופה. בנתיים המוכר לא שילם למרות ששלחתי לו קבלה דרך איביי. היום פתחתי קצת את הפרופיל של אותו קונה ובדקתי קצת פידבקים שלו (את כל ה 8), נראה לי שהוא לא עומד לשלם מאחר ורוב הפידבקים של הקונה הם תלונות על אי תשלום. מה אני יכול לעשות על מנת שלא לאבד קונים שהציעו על אותו מוצר לפניו? תוך כמה זמן אני יכול לשלוח אותו לכל הרוחות ולהציע את המוצר לקונים שהציעו לפניו? תודה לעונים וסופ"ש נעים,

noam weissman

New member
סבלנות

מדי פעם יש קונים שלא משלמים ומכל מיני סיבות.. ברוב המקרים אלו קונים חדשים שנסחפו ולא חשבו שיצא להם מחיר כזה גבוה. אתה קצת ממהר וזה לא בסדר.. לחכות כמה ימים לפני שליחת תזכורת זה לא הרבה... יש קונים ובכלל אנשים שלא צמודים למחשב אז תן קצת ספייס... אחרי יומיים שלושה אפשר לשלוח תזכורת.. אחרי שבוע עם קונה לא משלם אתה יכול לשלוח הודעה ולומר שאם הוא אינו מעוניין אין בעיה אתה תשלח בקשה לביטול. במקביל אתה פותח בקשה לביטול.. לא להגדיר לקוח לא משלם כי אז זה נכנס לתביעה וכו.. הרבה יותר פשוט לבחור לקוח התחרט וכו.. במידה והלקוח רוצה את המוצר הוא כבר ישלם עליו ונגמר הסיפור.. אם הוא לא מעוניין הוא יסכים לביטול... אתה תקבל עמלת סיום ואתה חופשי לעשות מה שבא לך. אם הקונה אדיוט, גם לא שילם וגם לא הסכים לביטול .. ביום השמיני לבקשת הביטול שלך תוכל לסגור את הבקשה, לקבל את עמלת הסיום שלך והקונה המוכשר יקבל סטרייק.. 3 סטרייק והוא חסום מאיביי לכל החיים !

w2s

New member
סיבה לאי תשלום

הודעה שקיבלתי היום מקונה שמאחר בתשלום: Dear *****, Please do not relist this item or leave me bad feedback please! My son's father was killed in a tragic car accident by a drunk driver and I was not able to make it to the bank to put money on my card. If you can wait until Friday as this week is very busy that would be great , if not you may relist if you like and I will stay leave you positive feedback. Please let me know what you would like to do and I will greatly appreciate it! I am so sorry for this! אם הסיפור אמיתי או לא, אני לא בטוח אבל נוטה להאמין ... מדובר במוצר המיועד לקהל טוב ואמין ותירוץ כזה לא שומעים כל יום. בכל מקרה אני נוטה תמיד ללכת לקראת הלקוח עד כמה שאפשר. הסבלנות משתלמת... בברכה,

ozitex

New member
חכה את הזמן המוקצב

ואם הוא לא ישלם אחרי 4 ימים פתח דיספיוט ולאחר מכן אם התופעה תימשך סגור וקבל את העמלה בחזרה. הקונה יקבל סטרייק ועל פי מה שאתה מספר - ימיו באיביי ספורים.

התייאשתי צריך עזרה עם פתיחת תלונה

שלום לכולם, לאחר כמה ניסיונות שלי ליצור קשר עם הקונה שלא עלו יפה החלטתי לפתוח תלונה. פה אני צריך את ההדרכה שלכם. בשלב ראשון אני הולך ל Resolve a problem אח"כ אני מניח שאני צריך לסמן את האופציה של I sold an item and haven't received my payment yet לאחר מכן הוא נותן לי רק את האופציה לבצע SUBMIT וכפי שאמר noam weissman מומלץ לכתוב כי הלקוח התחרט. כיצד אני מבצע זאת? תודה לעונים,

למעלה