קונדרה

t rex1

New member
קונדרה

יש מצב לעשות טראק משותף מכל הפורום בקיובס,איזה משהו אלקטרוני כזה, שכל אחד ישנה פה ושם,אני חושב שזה יתרום להרבה חברה ללמוד הפקה(כמוני)בצורה הרבה יותר טובה? נ.ב אתה עושה עבודה מצויינת בפורום תבורך איש יקר.

kundara

New member
תודה רבה

עדיין אין לנו קהילה בפורום, ולעשות קטע משותף בקיובייס זה דיי זין :)

t rex1

New member
קהילה? מה זה?

ולמה זין קטע משותף? ממש נחמד שאתה מלך ביצירות שלך,אבל יש אנשים שהם לא,כמוני, חשבתי שאולי יהיה נחמד מצדך לנסות לעזור לחברה פה,כמו שתמיד אתה עושה,ובפורום ריזון כן היה קטע משותף,ממש נחמד אני חושב, וקונדרה תנסה קצת להשתמש במילים יותר נחמדות, דווקה אני אוהב אותך וזה לא במקום להגיד לי "לעשות קטע משותף זה זין". יש דרכים אחרות להגיד לי לא זה גם בסדר.

kundara

New member
תכיר אותי :) זה חלק מהדיבור

קהילה, זה כמות של אנשים קבועים מחוברים שאנחנו מכירים. בריזון הרבה יותר קל, הריזון מגיעה עם סאונדים משלה וכולם משחקים ביחד בצעצוע :) אתה רוצה לנסות בכיף, צריך אנשים בשביל זה. תארגן איזה 10 אנשים ומעלה, ובכיף!

negative

New member
גם לדעתי זה מעאפן

לעשות שיר קבוצתי..... כל אחד בסגנון אחר...וזה לא לעניין... מה גם שלכל אחד יש פלאגים אחרים , דגימות אחרות...כמו שקונדרה אמר - זה לא ריזון... אבל ברור שהייתי שמח לשיטות אחרות ללמוד מקונדרה , אחת מהן הייתה שבטוב ליבו הוא העלה קטעים בקובץ של הקיובייס

kundara

New member
זה יכול ליהיות נחמד

אבל צריך שרת של 100 מגה כדי לאכסן הכל, וזה קצת מעצבן. זה בשביל הכיף, לא בשביל ללמוד.

למעלה