קונדסון ברח

noti1234

New member
קונדסון ברח

לפני כשבוע קונדסון חמק מהדלת. זה היה כשנכנסתי חזרה לאחר הטיול עם הכלבות. כנראה שהסיבה לכך נעוצה בריב הפתאומי שהיה לו עם החתול השני. כשמצאתי אותו בפעם הראשונה לאחר שברח, הוא ברח שוב כאילו לא הכיר אותי. בערב שוב ראיתי אותו. אפילו הצלחתי לתפוס אותו, אך הוא חמק פעם נוספת. ברור שהוא בסטרס כלשהו. עברו מספר ימים מאז ולא ראינו אותו שוב. פיזרנו אוכל בסביבת הבניין, קראנו לו בכל השכונה תוך כדי רשרוש בקערת האוכל. הוא לא חזר. מה כדאי לעשות? קונדסון זכר מסורס כבן שנה ושלושה חודשים.

כשהם בסביבה בלתי מוכרת הם בורחים ומתייחסים אלנוו כזרים! זה קרה לי עם חתולים קודמים. אחד מהקודמים בזמנו ברח על יד הווטרינר, רחוק מהבית. וכל פעם שהתקרבתי אליו הוא ברח יותר רחוק ולא יכולתי לתפוס אותו . אני יכולה לשער מה עלה בגורלו של האומלל. עברו שלושים שנה ואני מעדיפה לא להיזכר בזה, עדין קשה. הקודם ברח לכניסה הסמוכה ושם צרח נוראות ותקף אותי כחיה פראית. עד שהצלחתי לכסות אותו בשמיכה ולהביאו הביתה.

noti1234

New member
קונדי נעדר כבר יותר משבוע!

אנחנו כל כך מתגעגעים ודואגים! מאז המפגש האחרון (שבו הוא חמק לנו מהידיים, פיזית) נעלמו עקבותיו לחלוטין- כאילו בלעה אותו האדמה. סיבובים מדי בוקר וערב בשכונה+ פיזור מזון באזור הבניין וסביב לו, לא עשו את העבודה עד כה. רשרוש בקערת האוכל שלו לאורך כל הרחוב, גם לא עוזר. כל חתולי השכונה באים בעקבותינו, רק לא קונדי שלנו. אנחנו מפחדים לחשוב על מה שאולי עלה בגורלו. מדובר בחתול שמגיל 4 חודשים בערך נמצא איתנו (היום בן כשנה וחצי) ולמעט פעם אחת שבה מסיבה לא ברורה, החליט לחמוק מהדלת ולטייל בחצר הבניין (אז הצלחנו לתפוס אותו מיידית ללא התנגדות מצידו) מעולם לא ברח. הפעם, נראה שזה קרה על רקע עימות עם החתול השני שלנו, גם הוא זכר, שהגיע בדיוק ל"גיל ההתבגרות". לא ברור מי התחיל, אבל ערב אחד פשוט מצאנו אותם פצועים ונוהמים זה על זה. את הצעיר דאגנו לסרס כעבור יומיים ואת קונדי שיכנו זמנית בחדר השינה, לשם הפרדת כוחות, עד יעבור זעם. בכל זאת, לא ברור מה באמת קרה פה. הבנים שלנו היו חברים ממש טובים (קרלו הקטנצ'יק כאן מגיל 3 שבועות וקונדי עד התקרית היה סובלני כלפיו כמו אמא חתולה- ניקה אותו, סבל את הניג'וסים הגוריים בשקט ולעתים קרובות גם שיתף פעולה במשחק) ונראה קצת תמוה שבבת אחת התחילו לריב. באופן כללי, הצעיר יותר לא גילה סימני תוקפנות ולא הפריש ריחות יחום שיכולנו להבחין בהם. יכול להיות שקונדי פשוט השתגע? הוטרינר צחק כששאלתי לגבי דמנציה בחתולים, אבל קשה שלא לתהות: פתאום רבים פה (אולי זה הוא שתקף את הקטן?), פתאום הוא בורח באמוק (ומיילל במצוקה תוך כדי ריצה במדרגות!), פתאום הוא לא מזהה אותנו ופתאום הוא נעלם לחלוטין. כל זה, אחרי שבמשך יומיים קונדי התפנק יותר מהרגיל וממש התחנן לתשומת לב, כאילו ידע שזו ההזדמנות האחרונה! לא שזה ישנה משהו עכשיו, אבל מטריף אותנו לא להבין. יכול להיות שזה קשור בכלל לעובדה שבסופ"ש הסמוך להעלמותו, אירחנו בחדר נפרד בבית גורון כבן חצי שנה מהחצר? (לשם טיפול בעין פצועה). אולי הוא הריח ו"נעלב"? טיפים ותובנות יתקבלו בהערכה.

noti1234

New member
תמונה של הבן האובד- עזרו לנו בהפצה, בבקשה!

קונדי (קיצור של קונדסון) נעלם מרחוב נחמן מברסלב בפתח תקווה (אזור שעריה\סירקין\מחנה יהודה). כאמור, הוא זכר מסורס בן כשנה וחצי. גדול יחסית לחתולי רחוב- באזור ה7 ק"ג. אם נדמה לכם שראיתם אותו, התקשרו בבקשה מיידית (בכל שעה) ל 0542241511 או 0578172753 אנחנו נטרפים מדאגה. תודה!

noti1234

New member
מקפיצה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אנא הפיצו!

tsou

New member
אם זה היה השינוי היחיד (האירוח)

אז יש מצב שזה מה שהלחץ אותו, כמה שהם יותר גדולים הם יותר רגישים לפעמים.. להמשיך לחפש בסוף יימצא!

למעלה