קונדילומה

הרדמה

שלום רב הרדמה מקומית ניתן להשיג רק באמצעות זריקות הרדמה ניתן להשיג אלחוש שטחי ע"י מריחה של אמלה כפי שציינת. באנשים אשר אינם מסוגלים לעבור טיפול בהרדמה מקומית מסיבות שונות פונים לעיתים להרדמה כללית על דרגותיה השונות - מטשטוש בלבד ועד הרדמה מלאה + הנשמה מכנית בזמן המהלך. לגבי השיטות הכירורגיות להוצאת נגע - אלה מאד מגוונות. ישנו סכין ניתוחית שבעזרתו כורתים נגעים ישנה כפית בעזרתה מגרדים מחט חשמלית בעזרתה ניתן לצרוב לחתוך או לעצור דימום בהתאם לאופן השימוש בה ועוד. שיהיה בהצלחה.

קונדילומה

הי בשנה-שנתיים האחרונות הבחנתי בנקודות/גולות זעירות על איבר המין והאשכים מתחת לרקמה וכן בידיים. בנוסף,על מנת להיות בטוח,ביקשתי גם בדיקה של פי הטבעת,למרות שלא קיימתי מעולם יחסי מין אנאליים. לאחר שחקרתי באינטרנט לגבי העניין,הגעתי לידיעה שזה בהחלט יכול להיות קונדילומה אחרי ביקור במרפאת "נורדאו" שברחוב דב הוז בתל אביב,ביקשתי אבחנה...אך הרופא אמר (ואני מצטט): "זה כלום,אין לך שום דבר". נראה לי מוזר,מכיוון שלמיטב ידיעתי ה"דבר" הוא לא דבר טבעי ולכן הלכתי לחוות דעת שניה במרפאת עור ומין באיכילוב. לאחר בדיקה (קצת יותר יסודית) קיבלתי את הבשורה ה"משמחת" שיש לי קונדילומה בפי הטבעת ושעליי לעשות לייזר. קיבלתי הפניה לאותו רופא שאמר שאין לי כלום והוא עדיין בשלו:"אני לא רואה...אולי יש לך קצת"... מדובר ברופא די ידוע בסניף המדובר. כמו כן ביקשתי ממנו הפניה לטיפול לייזר.הוא סירב ואמר "בשביל מה לך?" - והפנה אותי לרופא העור הראשי של אותו סניף(שישבור את הראש איתי). בנוסף , לאחר תחנונים,הסכים לתת לי הפניה לבדיקה רקטוסקופית. שאלותיי: 1.האם ישנם מקומות פרטיים שלא מצריכים הפניית רופא שעושים הסרת היבלות בלייזר מכפות הידיים ובאיזה מחיר? 2.מה ניתן לעשות במידה ורופא העור הבכיר יסרב להפנות אותי לטיפול לייזר ? -רב תודות למשיבים

טיפול בקונדילומות

הי כל קופת חולים מפנה לפי שיקול דעתה למקומות שונים לטיפול בלייזר. יש מרכזים שונים בהם מתבצעים הטיפולים בין השאר גם מרפאת העור באיכילוב. בברכה.

למעלה