קונדום קטן יותר

ILWMS

New member
קונדום קטן יותר

יש לי איבר קצת קטן יותר ברוחב וכשאני משתמש בקונדום רגיל 52 אז הוא מחליק קצת .. לא הרבה קצת אפילו ברמה שאפשר לקיים יחסים אבל עם סיכון שהוא יחליק. חיפשתי בסופרפארם וגם באנטרנט קונדום ברוחב קטן יותר ולא מצאתי! זה נראה לי מוזר ... מישהו יכול להמליץ על קונדום של אחת מהחברות המוכרות שהוא צר יותר ? אולי 50? 49 ?

יש לדורקס אחד של 48 אבל לא יודעת

אם מביאים אותו לארץ, לפי חיפוש בנט אני לא מוצאת איזכורים בארץ על קונדומים צרים. שווה לשלוח מייל לחברות הגדולות ולשאול ( דורקס, R3, לייף סטייל..) ולשאול בבתי מרקחת/סופרפארם ( ולא רק לחפש לבד
)

Octopussy

New member
תעשה על הקצה הפתוח

ליפוף או שניים עם מאסקינג טייפ, או גומיה פשוטה לחיזוק...

Octopussy

New member
אין סיבה לפקיעה

כוחות המתיחה שיפעיל הזין עליה הם קטנים ביותר, גם אם יעשה מספר סיבובים. אם תרצי, ניתן לגזור בקצה הפתוח של הקונדום 2 חורים, ולהשחיל בהם סרט בד או אחר, ולקשור אל מאחורי הגב, כמו סינר או סטרפ-און... יש עוד פתרונות.

Octopussy

New member
Not advantage

גלולה כל יום, התקן, גלולה שאחרי, חששות מהריון, מחזור כל חודש, אולדייז, אולווייס, אול אנד אול... הריון, לידה, הנקה - 12 חודש ביחד... אז איך ניתן להשוות הסבל באבטחת הקונדום - אם אין זין מתאים...?

מה גם שאנחנו מחליטות עליהן..

ולהחליט שלא הריון-חוסך גם את ההנקה. אפשר גם ללדת בלי להניק..(אם כי קצת חבל בעיני, אבל אני גדלתי ככה, ולא רע..) ההחלטה כיום היא ביד הנשים, בעוד שהרבה גברים שאני מכירה היו מוותרים על הילד השני ובטח על השלישי, ובכ"ז הם חוטפים בעיטות בלילה שיקומו קצת הם לתינוק הצרחן. ללדת בלי סוף זה טוב?! Octopussy אתה קורה לאמצעי מניעה "צרה"? יותר טוב ללדת כל שנה תינוק?!

Octopussy

New member
רק בחופש וברצון

דברי נועדו להשוות בין המאמץ העצום הנדרש מהגבר לפתור את בעיית הקונדום והפין הצר, לבין הנדרש מאשה בחיי המין שלה. לא היתה כוונה למסר חברתי או דתי. ללא אמצעי מניעה - איפה אנו הולכים ? מקווה עבור מי שיזכה - שברך אותך האל (או הורייך) בעשותם אותך אשה...

ILWMS- תבטיח לי....

שלא תעשה את זה... שום גומיות על קונדום- רק לא זה !! אחחחח גם לא סלוטייפ ! תנסה להמשיך לבדוק- בטוח תמצא...

konmo

New member
הוא לא הולך לשפצ"ר אפוד קרב הוא

סה"כ רוצה להזדיין בשקט....

מצטרפת להמלצה לא לעשות נזק לקונדום

קנוי בשביל להצר אותו. זה ממש להכניס ראש בריא למיטה חולה. כן שווה לבדוק עם החברות הגדולות, אולי לשלוח מייל אל חנויות הפארם.

בכל חנות לחומרי חשמל

תמצא בנדים מפלסטיק (מה שמוכר בצה"ל והמשטרה אזיקונים) נראה לי פיתרון

ILWMS

New member
אנשים

זה לא יראה מוזר ? תחשבו את עצמכם - גברים, קושרים אזיקונים כשאתם עושים סקס מזדמן. הסקס שלי הוא לא עם פרטנרטית קבועה אלא עם שתי בנות שונות בשבוע ... אני לא אעשה לעצמי פדיחות במיוחד שהבנות מכירות אחת את השניה בד"כ...

רק בגלל

שאתה בן 19...והשאלה שלך נראית לי תמימה- אני אגיב... כן, זה יראה מוזר- לא רק מוזר אלא גם מגוחך... לא שמים סלוטייפ על קונדום, לא שמים גומיות, ולא- לא קושרים אזיקונים...
יפה לך על ה"שתי בנות שונות בשבוע"...ואכן- לא כדאי שתעשה לעצמך פדיחות... אל תמהר לחנות חשמל- במקום זה לך לחנות סקס או לכל פארם אחר ותבדוק.

Octopussy

New member
כשישאר בתוכן...

תשאל אם זה לא מוזר יותר... מה הקשר לשתיים או יותר אם הקונדום נופל מהזין ? הועלתה בעיה - נמצאו מספר פתרונות, ומי שרוצה יבחר כטוב בעיניו.

למעלה