קונדום ותחושה

קונדום ותחושה

האם הגיוני שאני לא ארגיש הבדל בתחושה בין קונדום רגיל לבין קונדום עם תחושה מוגברת (כזה עם בליטות עליו) או שיש אצלי איזושהי בעיה? תודה

qt1

New member
../images/Emo24.gif תותית פרוטית

היי. ראשית , ברור שהבעיה היא אצלך
(איזה חיים קלים את עושה לגברים
)... לגבי השאלה על קונדום עם בליטות לתחושה מוגברת - אני מאמינה שיש סוגים רבים ברשתות הפארמים ובחנויות הסקס , תלכי על ניסוי וטעיה זו הדרך הכי טובה להגיע לקונדום ה"נכסף" אשר יגרום לך לגירוי האולטימטיבי. שבת שלום.

QT ../images/Emo24.gif

לא טענתי לרגע שהבעיה היא אצל הגבר... ואני כבר התנסיתי בקונדום עם תחושה מוגברת רק שאני משום מה לא חשה שום הבדל בין קונדום רגיל לבין זה עם התחושה המוגברת. מה ששאלתי בעצם אם זה נורמלי שאני לא ירגיש שום הבדל או שהחוסר רגישות הזה הוא לא הגיוני? וגם אם זה נורמלי, איך הגיוני שאני לא ירגיש בהבדל הדי משמעותי? יצא לי קצת מבולבל, מקווה שהבנת...

qt1

New member
אין לי תשובה , אולי עידן יודע

שלחתי לך מסר , אני לא יודעת אם קיבלת אותו , אם לא קיבלת תשלחי לי עוד אחד בבקשה , יש לי בעיה עם המסרים
להתראות בינתיים

מה?

יש לך בעיה נשמה את ז-ו-נ-ה מה את מזדיינת מה את חשה לעצמך????????????????? את סתם שרמוטה אז אם את יכולה לעשות לי טובה זדייני לי מהמסך ומצצי לי......................

את ההבדל בתחושה בין...

קונדום רגיל לבין קונדום עם תחושה מוגברת היצרן מרגיש הכי טוב...בכיס!! הרבה מאוד נשים לא חשות ת'הבדל ולא והן ולא לך יש בעיה!!! relax !! עידן

למעלה