קונדום בטוח או לא?

קונדום בטוח או לא?

היי לכם
נחמד שיש פורום כזה ושגיליתי אותו היום
שאלה לי אליכם-המון שנים שאני לוקחת גלולות באופן קבוע. החודש החלטתי להפסיק אותם וכבר כמה ימים שאני בלעדיהם. היום קיימתי יחסי מין עם קונדום בפעם הראשונה (תמיד הייתי מוגנת עם הגלולות) עכשיו.. השאלה היא.. עד כמה זה בטוח??האם תוכלו להרגיע אותי ולאמר שאין לי מה לדאוג? מצטערת על הבורות. תאמינו או לא אני בת 25 והיום פעם ראשונה עם קונדום.

יאצפן

New member
בת 25

ראשית את לא מוגנת בפני מחלות בלי קונדום, אולי נגד ריון לא רצוי,לשמור על עצמך רק את יכולה, וכדאי שימוש עם כנדום, שבוע טוב .

חופ שיה

New member
אם כבר כותב תשובות יפות

לא יזיק קצת הגהה לכתוב - כדי שגם אנחנו נבין.

בשימוש נכון,

הסיכוי הוא מאוד קטן. תקפידי שהקונדומים יהיו בתוקף, לא לשמור אותם במקום חם, להשתמש בהם נכון (כן,לקרוא את הוראות השימוש). הסיכוי נמוך,אך קיים. שימי לב שהקונדום לא נקרע (שוב,לא אמור לקרות בשימוש נכון). ובמידה וזה אכן קורה-יש אפשרות לפנות אל בית המרקחת בשביל לקבל פוסטינור (הגלולה של היום שאחרי).

daniella1980

New member
הסיכוי זניח, וכך יש להתיחס אליו

לדעתי. זה בדיוק כמו סיכוי להתרסק במטוס וכיו"ב. כל ההסטריה לדעתי מוגזמת, אם משתמשים בקונדום ***כראוי*** אפשר להתייחס לזה כמאה אחוז הגנה, כי בוודאות נוזל זרע לא חדר לנרתיק.

חופ שיה

New member
פחות בטוח מקונדום

והרגשת החופשיות והספונטניות במיטה מתקלקלים,לדעתי זו ירידה באיכות הסקס אבל אני מאמינה שיש לך את השיקולים שלך. גם אם משתמשים בקונדום כמו שצריך , חובה להיות מודעים וזהירים לאורך כל המשגל לתקינות הקונדום. אם את עם בן זוג קבוע, מדוע לעבור לקונדומים? זה לא כייפי ולא זורם, אם התחלת לקיים מין מזדמן, אז אני מבינה ואף מחזקת אותך על הבחירה. אני אישית מעדיפה את שניהם , כך הראש שלי שקט יחסית.

אם אתה מתכוון ל

איך היה עם הקונדום אז-קשה לי להגיד שנהניתי ממנו קצת מוזר להרגיש גומי בתוכי. זה לא ההרגשה שהייתי רגילה לה אבל הסקס היה שווה הכל!!! איזה גוף יש לווווווווווווווווווווווו

daniella1980

New member
אם משתמשים בו נכון - והכוונה היא

לא רק למנוע את קריעתו (זה די ברור לא? :) ) אלא לשים אותו **בזמן** ולא רק שניה לפני שחודרים, וזאת כדי למנוע חיכוך בין אברי המין שעלול לסכן את פתח הנרתיק בחדירת זרע או נוזל מקדים שמכיל תאי זרע, אז סכנת התעברות היא אפסית (ולדעתי מאה אחוז הגנה בשימוש מדויק). בכל מקרה, לא כיף:)

השתמשתי בו נכון אני דיי בטוחה

ואני גם רק שבוע אחריי מחזור ולפי מה שהבנתי אלו עדיין הימים הבטוחים.אז גם אם כן וגם אם לא אני בטוחה לא??יש פה מבינים בעניין? דרך אגב חור בטוח לא היה בו כי אחר כך עשינו ממנו בלון והעפנו. חחחחחחחחחחחחחחח (מקווה שאיזה ילד לא ימצא את זה
)

חופ שיה

New member
אין דבר כזה ימים בטוחים

תוציאי לך מהראש , גם כשאת במחזור יש סיכוי קלוש שתיכנסי להריון אם ישפך זרע בנרתיקך. השארי עם קונדום, גם מונע מחלות מין ואיידס וגם מונע הריון באחוזים גבוהים ביותר -אם עושים סקס מדוייק

R-יק

New member
סקס מדוייק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

הכצעקתה

daniella1980

New member
מצטרפת לחופשיה ! אין ימים בטוחים.

אבל בלי קשר, נדמה לי שאת מגזימה עם ההסטריה. חצי עולם משתמש בקונדום, לכך הוא נועד - להגן מפני הריון (פלוס חלק ממחלות המין) על ידי מניעת חדירת נוזל הזרע לתוך הנרתיק. פשוט תדאגו להמשיך להתשמש נכון, וחשוב מאוד שתהיי רטובה - אם אין מספיק סיכוך, סכנת קריעת הקונדום עולה. לכן ראוי שתחזיקו בהשג יד נוזל סיכוך, ליתר בטחון. שיטתכם לבדיקת חורים מאוד לא מהימנה, אם כבר עדיף למלא אותו בנוזל(זו דעתי).

E s t e b a n

New member
לא מאה אחוז...

גם בשימוש הכי מושלם -- כי הייצור אינו מושלם ויש אפשרות לחורים מיקרוסקופיים. חפשי הודעות שלי ב"טיפול מיני ומיניות", שמתי שם פעם קישור למחקרים הרלווטיים של ה-CDC. בכל מקרה אין ספק שהדבר החשוב ביותר הוא לדעת להשתמש בקונדום כמו שצריך, וכל השאר ממש ממש ממש בקטנה.

למעלה