קונדולימה

whoosh

New member
קונדולימה

שלום! לפני כשבועיים בערך הבחנתי ב"חתיכות עור" ובליטות בעור באיזור איבר המין , ועל האיבר עצמו. פניתי לרופא עור ומין. אותו רופא לא הרבה בדיבורים, הסברים וכל מה שנוגע, ופשוט רשם לי מרשם תמיסה למריחה באיזור ותידרך אותי מה לעשות. לפי מה שהוא אמר, האבחון שלו היה - קונדולימה. אמר שזה זיהום , וירוס מסוים. ברצוני לדעת כמה דברים: דבר ראשון מה זה לעזאזל קונדולימה?? איך נדבקים בזה? האם זה מדבק כל כך? מה באמת כדאי לי לעשות? בהנחה שיש לי בת זוג קבועה, האם היא צריכה להיבדק גם? יש אפשרות שנדבקתי ממנה? נגיד והיא ביצעה מין אוראלי , האם זה יכול לעשות משהו, או שזה רק דרך איברי מין?? אודה לתשובות מהמבינם, או מהדוקטור... שיהיה ערב טוב!

sharpantie

New member
קונדילומה- סוג של פטריה

יש להניח שקבלת טיפול נגד פטריות.

sharpantie

New member
סליחה טעות!!! זה וירוס

בדקתי בגוגל, מדובר בוירוס שפוגע בעיקר בנשים, בגברים הרבה פחות. אם זה אכן קונדילומה יש להניח שנדבקת מבת הזוג. בדוק בגוגל, הקלד קונדילומה בעברית וכנס לערך הראשון ברשימה, תקבל הרבה מידע.

קונדילומה

קונדילומה הוא נגע מאד שכיח שנגרם ע"י נגיף בשם HPV שגם הוא מאד שכיח. בהחלט יכול להיות שחברתך נדבקה או שהיא הדביקה אותך ויש היום שיטות אבחון מוקדם בשם PCR שאינה כל כך זמינה עדיין בארץ (כדאי לבדוק בקופ"ח). חלק מהזנים אגב יכולים לגרום לסרטן צוואר הרחם. בכל מקרה כיום הטיפול הוא רק בנגעים ולא בנגיף עצמו אם הוא כבר נמצא שם כאשר בארה"ב קיים היום חיסון נגד הזנים שגורמים לסרטן (לא בארץ).. הטיפולים כוללים בעיקר לייזר ו/או משחות. במין אוראלי זה גם יכול להדביק.

whoosh

New member
ומה לגבי??

הנגיף הזה יישאר אצלי לעד? איך יודעים את רמת החומרה? כשהייתי אצל הרופא הוא צרב את היבלות עם חנקן , והיום שמתי לב שהם נפלו מעצמם... זה אומר משהו?

הטיפול המומלץ ביותר לקונדילומה:

הטיפול הטוב ביותר הוא בלייזר! יש רופא נשים מעולה של קופת חולים מכבי. שמו ד"ר דניאל קוגלר. הוא מומחה בנושא ומסיר את הקונדילומה לצמיתות. אצלי הקונדילומה הייתה לפני מספר שנים ובטיפול בלייזר של ד"ר קוגלר היא נמוגה לצמיתות. הבנתי שד"ר קוגלר מטפל גם בגברים שיש להם קונדילומה. כדאי לך לברר.

למעלה