קונג-פו פיקסל ארט

HackMachine

New member
קונג-פו פיקסל ארט

לקחתי תרגיל מתוך סידרת האימונים שאנחנו מיישמים בקבוצת הקונג-פו שבה אני מתאמן ואינמצתי אותו בפיקסל ארט :) חשבתי להפוך את זה ל-מיני משחק בהמשך. כל התנועות מפורקות לאנימציות בפני עצמן ולכן אפשר להלביש אותן על דמות משחק פלטפורמה בלי בעיה. זה הכל עניין של סבלנות וזמן.

SCaToPHaG

New member
מעניין

שווה להעלות את זה לפורום אנימציה ולקבל ביקורת רצינית על איכות התנועה. כרגע היא נראית קצת מכנית ואוטומטית. אין האצות, האטות, פאוזות, חסרה קצת חיות כדוגמת תנועה משנית וכו'.

romi1304

New member
מדליק

אז ככה- מצד אחד, התנועה חלקה, זורמת ונכונה. מצד שני, הטכניקה בה עשית שימוש, כמה שהיא חמודה בפני עצמה, לא תוכל להתאים לעולם המחשבים בגלל הטכניקה עצמה- פיקסל-אנימציה. משחק מחשב שמשחקים בגודל כזה הוא קשה מאד כיוון שאי אפשר לראות את כל התנועות של הדמות. אם תנסה להגדיל את הגרפיקה, היא תראה לא טוב, מיטושנת ותאבד את הייחודיות שלה ולכן לא תשב טוב על מחשב. לעומת זאת, משחק כזה לסלולרי יהיה מדליק בטירוף. תמשיך לפתח את האנימציות ובסוף תפנה לחברה שעוסקת במשחקים לסלולרי (יש לפחות אחת כזאת בארץ עד כמה שאני זוכר) ואולי תהיה המפתח של משחק המכות הראשון בעולם לסלולרי (או לפחות משחק המכות השווה הראשון לסלולרי)

romi1304

New member
זה הרי כל כך הגיוני

שאני טועה בזה. הרי משחקי מכות לסלולרי, איזה סיכוי יש שעדיין לא קיים דבר כזה. כזאת טעות מעפנה. זה מה שקורה כשאני כותב בלי לחשוב.

HackMachine

New member
אני שנים עובד בתחום ../images/Emo13.gif

GameBit ופיקסל ארט אף פעם לא ימות. זה פשוט כיף מדי

למעלה