קונג, חמוסים ומה שביניהם

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
קונג, חמוסים ומה שביניהם

היום קניתי קונג לולנטינו ולכלב שלי, יחד עם המצאה חדשה ומעניינת - מילוי לקונג בטעם בשר. ולנטינו היה מסוקרן, לא ממש הבין מה לעשות, רק רצה להחביא את הקונג ולהריח את הבשר. הקצף עצמו, בתור תוספת לאוכל, היה דיי מוצלח.

Sweet Fantasy

New member
יפה../images/Emo70.gif

איך הוא נהנה מזה? גם אני רציתי לקנות אבל זה היה יקר מדיי יש זיופים , קנית את המקורי?? פשוט חיפשתי בג'ונגל אין להם שם זיופים..

WTR

New member
נהנה? מהקצף עצמו - כן

את הקונג הוא רק ניסה ללעוס ולהחביא. הקונג הוא זיוף, בגודל הכי קטן שיש, עלה 15 ש"ח. לא הרגשתי שאני צריכה קונג מקורי, יש לי שתי חיות עצלניות וקטנות בבית. הקצף זו המצאה ממש חדשה, אני קונה במחסן שמייבא לחנויות לכן זה מגיע אליו ראשון. חכי כמה זמן, בטח אוטוטוטו זה יהיה בחנויות. אגב, סתם הערה - חבל שאת קונה בג'ונגל. אחת מהחנויות הכי אכזריות לחיות.. הייתי ממליצה להחרים ואפילו להעיר להם שאת מחרימה אותם בגלל זה.

Sweet Fantasy

New member
אני לא

חושבת גם שצריך לקנות תקונג המקורי כאילו זה ממש יקר כמו המוצרים של Spets ...
בקשר לקצף החברה הזאת של הקונג כבר הוציאה אותו ראי ביחד עם קונג .. בקשר לג'ונגל אני לא קונה שם סתם נכנסתי להסתכל ובקשר לאכזריות כל סניף הוא שונה באמת הסתובבתי בהרבה וכל אחד ממש שונה מהשני זה תלוי בעובדים ובמנהלים... (ד'א.. נאפו מחנות ג'ונגל ): .. שבאמת מתייחסת לחיות לא משהו כבר הרבה הערתי להם - לשים מים לחמוסה שם וזה הוא ממש אומלל בכלוב קטן בלי קומות אבל כמו שאמרתי בעבר התאהבתי בנאפ נאפ שלי והייתי חייבת לקחת אותו אולי עודדתי מכירה אבל לא יודעת - לא משנה

WTR

New member
מאיפה אתה?

למחסן קוראים "גג לחיות" והוא עושה משלוחים לאזור השרון בלבד, לפי מה שידוע לי.

למעלה