קומרדים יקרים!

untitled

New member
קומרדים יקרים!

שלום שלום! התכנסנו היום לרגל מעמד העלאת התמונות שלי סוף סוף לפורום. טוב, זה לא רציני כמו שעשיתי מזה, אבל עדיין חיכיתי הרבה זמן והנה התמונה האחרונה שלי: מחכה לתגובות, אה וגם לשם, לא החלטתי אם לקרוא לה untitled, אנשים, דמויות, מסכות, סתם מופשט, ועוד הרבה הצעות שונות ומשונות

like_hell

New member
תגובה... :)

אמממ ציור יפה בחרת בקומפוזיציה פתוחה.... שילוב של צבעים.... נייס... אאממ טוף סליחה על ניתוח התמונה אתה לומד\ת אומנויות?... פשוט ראיתי אותך בפורם רוק.. את הולך\ת למפגש ביום שני של חדר מטאל... בת``א....?

Bificus

New member
למה סליחה

לדעתי אחד הדברים שאני יותר אוהב בתמונה זה שכל אחד יכול לראות בה משהו רוצה. אני לדוגמא רואה דמויות. חבר שלי רואה בה ברווזים... אני לא לומד אומנות בבצפר אבל כן, אני לומד אצל מורה פרטית אם אפשר לקרוא לזה ככה, יותר נכון להגיד מצייר יחד עם קבוצה (אבל לא את אותו דבר) אצל מישהי. אני באמת נמצא דיי הרבה בפורום רוק, אפילו המלצתי לך על wish you were here, אבל אני לא כל כך משתתף בפורום מטאל. לא ידעתי שיש להם פגישה. לא נראה לי שאני אגיע, יום שני יום של אימון ושיעור גיטרה, אני דיי עסוק (חוץ מזה שאני לא מכיר אף אחד) יש לך ICQ? 71560966, תוסיפי אותי

untitled

New member
פאק, הייתי על הניק הלא נכון

סליחה סליחה, הייתי על הניק של אחותי, כי היא לא אמרה לי שהיא נכנסה לתפוז. אוף. בכל אופן ההודעה הקודמת זה אני (untitled) ולא היא (bificius) רשמתי

like_hell

New member
טוף תודה יש לך אי מייל במקרה?....

זה שהמליץ לי על דיסק של פינק פלויד?...

למעלה