קומפליטלי

apl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo73.gif../images/Emo36.gif

שום דבר לא שווה מלבד מה שמוצג בלינק.

apl

New member
כןןןןןןןןןןן אני יודעת שהדגם מכוער

פעם זה הראה את הגרוטאה הכסופה המשפחתית(?),ופעם את דגם ה-crossfire המהמם.

apl

New member
אופפפפ,עכשו יגידו שאין לי טעם

במכוניות כי שמתי את המפלצת הכסופה..
מה אעשה??מה אעשה בכדי לתקן את העוול שגרמתי?:))))))

apl

New member
ברגע שאני אעבור* לאופנועים

אבא שלי ידאג גם להעביר אותי דירה(או יותר נכון לזרוק אותי מפה).. מה גם עוד אין* לי רשיון על רכב(בקרוב
אצלי:)).. חוצמזה שכבר נפגעתי בתאונת אופנוע,ואני לא רוכבת יותר(כרוכבת משנית),וגם לא יודעת אם אוציא רשיון על אופנוע למרות שהם כלי רכב יפים ביותר:)

אני לא אכנס לזה-

אני רוכב, אחרי תאונה קשה, אני מת על אופנועים, לכן אני יודע שאני לא אוותר, פשוט מעדיף לא להתווכח
אבל רק שתדעי- גם אבא שלי היה ככה, עכשיו הוא רוכב בעצמו ונהנה מכול רגע...

apl

New member
:)

גם אבא שלי רכב על אופנועים..אבל לי הוא לא מרשה לעשות רשיון על אופנוע כי זה "פגיע מדי"... אולי רק כשאצא מהבית וזה יהיה בלתי נמנע,אז אעשה בלי לשאול אותו:)

Darkwing

New member
מה אני אמור אז לומר?

אחרי התאונה שלך ואחרי הפוסטמה של יום חמישי... אגב הסברתי לנעל כי אם היא מתקשרת אלי שוב אני פונה למשטרה ומגיש תלונה על ניסיון דריסה (תקיפה). לא שמעתי מהם עד היום...

pain is MY love

New member
יווווווווווווו אני לא מאמינה!!!!!!

ראיתי את ההודעה והתמונה לא נפתחה לי בהתחלה אז אמרתי "וואללה אם כבר מדברים על חלומות אני שים פה תמונה של אודי טי טי" והנה אני רואה את החלום שלי מול העיניים!!!
נחמד לדעת שאני לא היחידה שמטורפת על מכוניות יפות....

HyPeR SoNiC

New member
אאודי טי טי לא משהו

לא יודע, היא מזכירה לי את החיפושית החדשה.... אני גם חולם שיהיו לי בחצר מכוניות כמו פרארי, ב.מ.ו, וכל מיני מכוניות ספורט יפות ומהירות אבל בינתיים אני מסתפק באוטו של אבא שלי
אופל ווקטרה 2000!!!!!!! רררררררררררררררררררר

pain is MY love

New member
לא משהו?!?!?!

אני אמכור את אח שלי לפלישתים עבור אוטו כזה!!!! אורגזמה משולשת רק מלראות אותו!!! זה ה-אוטו!!!!!

למעלה