קומפי. האם כדאי?

טאשקה

New member
קומפי. האם כדאי?

בני בן השנתיים וחודש מאוד מתעניין במחשב. אני נכנסת בשבילו לכל מיני אתרים לילדים. הוא אומר לי מה הוא רוצה לעשות (לשחק במשחק הלבשה) ואני עושה בשבילו. הייתי רוצה שיוכל לשחק בעצמו. האם קומפי עונה על הצורך הזה או שאחרי פעם פעמיים ימאס לו ויהיה עוד "פיל לבן" בבית?

ליאת +

New member
אין לנו קומפי אבל אני גיליתי שאפשר

בקלות להסתדר בלי. כשבני היה בגיל של בנך מצאתי עבורו משחק נחמד שנקרא בייבי קרמיט. המשחק מתאים גם לקטנטנים כי אין בו שימוש בעכבר ויש שם רמות שמתאימות לכך. מאז שהוא התחיל לשלוט בעכבר אז יש מגוון גדול יותר של משחקים שמתאימים לו. האתר של kidin מאוד מומלץ. לפעמים אנחנו סתם נכנסים לוורד או לתוכנת ציור ו"מקשקשים" (לאחרונה הכנתי לו לבקשתו כרטיס ביקור...) ממה שאני שומעת על קומפי- יתכן שבנך כבר "מבוגר" מידי לזה

אפרתש

New member
לא ממש

אם לא אכפת לך לזרוק כסף - אפשר לנסות. הקומפי שלנו שימש אותנו לא מעט, אבל הוא לא הכרחי. יש המון משחקים נחמדים בכל מיני אתרים על הרשת. יש משחק שגם בת השנה וחצי שלי מצליחה (באתר של הטאלאטביז בBBC PRIME) - הוא מצריך לחיצה על הSPACE BAR ולא על העכבר.

אפרתש

New member
http://www.bbc.co.uk/cbeebies

הבנות שלי משחקות כמעט אך ורק באתר של הטאלאטאביז. יש שם משחקים לרמות שונות.

ff6aa

New member
קומפי אצלינו דיי שימושי מגיל שנה

וחצי. כמובן לא כל יום כדי שלא ימאס. כיום (שנתים וחצי) עובדת עצמאית..... לא חובה אבל נחמד(ישנם מספר משחקים לפי קבוצות גיל)

בימבילי

New member
לדעתי זה מיותר.

אצלנו לא נרשמה התענינות והוא שוכב כאבן שאין לה הופכין מיום הולדת שנתיים ועד היום. מידת ההתענינות היא כנראה תלוית ילד אבל אני יודעת עכשיו שבכל מקרה לא הייתי מעודדת את זה. בקיצור - מצטערת שקנינו ועוד יותר מצטערת כשאני נזכרת במחיר.

גם אצלינו זה ככה

בעוד שאצל עומר זה "נשחק" מרוב שימוש. זה מאוד אינדבידואלי לילד/ה, הייתי מציעה לנסות לראות אם הילד/ה אוהב/ת את זה בבית של חברים או מכרים, לפני שמשקיעים 300-400 ש"ח.

למעלה