בני בן השנתיים וחודש מאוד מתעניין במחשב. אני נכנסת בשבילו לכל מיני אתרים לילדים. הוא אומר לי מה הוא רוצה לעשות (לשחק במשחק הלבשה) ואני עושה בשבילו. הייתי רוצה שיוכל לשחק בעצמו. האם קומפי עונה על הצורך הזה או שאחרי פעם פעמיים ימאס לו ויהיה עוד "פיל לבן" בבית?
בקלות להסתדר בלי. כשבני היה בגיל של בנך מצאתי עבורו משחק נחמד שנקרא בייבי קרמיט. המשחק מתאים גם לקטנטנים כי אין בו שימוש בעכבר ויש שם רמות שמתאימות לכך. מאז שהוא התחיל לשלוט בעכבר אז יש מגוון גדול יותר של משחקים שמתאימים לו. האתר של kidin מאוד מומלץ. לפעמים אנחנו סתם נכנסים לוורד או לתוכנת ציור ו"מקשקשים" (לאחרונה הכנתי לו לבקשתו כרטיס ביקור...) ממה שאני שומעת על קומפי- יתכן שבנך כבר "מבוגר" מידי לזה
אם לא אכפת לך לזרוק כסף - אפשר לנסות. הקומפי שלנו שימש אותנו לא מעט, אבל הוא לא הכרחי. יש המון משחקים נחמדים בכל מיני אתרים על הרשת. יש משחק שגם בת השנה וחצי שלי מצליחה (באתר של הטאלאטביז בBBC PRIME) - הוא מצריך לחיצה על הSPACE BAR ולא על העכבר.
אצלנו לא נרשמה התענינות והוא שוכב כאבן שאין לה הופכין מיום הולדת שנתיים ועד היום. מידת ההתענינות היא כנראה תלוית ילד אבל אני יודעת עכשיו שבכל מקרה לא הייתי מעודדת את זה. בקיצור - מצטערת שקנינו ועוד יותר מצטערת כשאני נזכרת במחיר.
בעוד שאצל עומר זה "נשחק" מרוב שימוש. זה מאוד אינדבידואלי לילד/ה, הייתי מציעה לנסות לראות אם הילד/ה אוהב/ת את זה בבית של חברים או מכרים, לפני שמשקיעים 300-400 ש"ח.