קומפי - האם כדאי?

לאה_מ

New member
אנחנו קנינו קומפי לעומר.

הוא מאד אהב את זה ובאמת שיחק בזה די הרבה. לא חושבת שזה היה "מפתח" במיוחד, אבל גם לא נראה לי שזה הפריע. ספציפית לגבי עומר, בדיעבד אני מאמינה, שהיה מועיל לו יותר לשחק על השטיח מאשר ליד המחשב (מבחינת חיזוק חגורת הכתפיים וכד´). שירה גם שיחקה בקומפי, אבל לא נרשמה התלהבות משמעותית, ולמעשה עד היום המחשב הוא לא הפעילות המועדפת עליה. אורי בן שנתיים ובכלל לא הצענו לו קומפי. זה קצת בגלל שהמחשב אצלנו תפוס על ידי הילדים האחרים, אבל גם בגלל שאני רואה שהוא מתעניין מאד בדופלו ובמכוניות ובפאזלים, ואוהב לצייר ולהשתולל, וקומפי ממש לא נראה לי חיוני. כשעומר היה בערך בן שנתיים וחצי התחלתי לשבת איתו עם תוכנות שדורשות שליטה בעכבר (אנחנו התחלנו עם משחקי "פאט-פאט", שאני זוכרת אותם בחיבה רבה). בהתחלה הייתי יושבת איתו (הוא היה אומר מה לעשות ואני הייתי מבצעת), ותוך כמה זמן הוא קלט את עניין העכבר ולמד לשחק לבד. נראה לי שעם אורי אני אתחיל ישר עם עכבר, אם האחים שלו יואילו לפנות את המחשב מדי פעם. בינתיים לא ממש בוער לנו.

מיק 18

New member
המון המון תודה לכולכן

נראה לי (בעזרת כל שכתבתן) שאחכה עם הקומפי לילד הבא... ובינתיים אלמד את דנה להשתמש בעכבר. יש לכן המלצות על אתרי משחקים?

דליה.ד

New member
בייבי גורדי

בכל חנות שיש בה לומדות. בפירוש מעולה! מלמד,מעשיר, מושגי יסוד, אנימציה טובה, אינטראקטיבי, ידידותי לילד, מוסיקה נחמדה ועולה בסביבות 150 ש"ח.

תפארת בת שנה ותשעה והיא משתמשת

בעכבר יופי - היא מקשקשת עליו בלורדים, מזיזה אותו, מנמסה לזרוק אותו ולנשוך אותו. כשזה לא הולך היא מוצחאה את כונן הדיסקים, דוחפת פנימה דיסקים (שניים ביחד..), ובסוף, כשנמאס לה היא מכבה לי את המחשב.....

למעלה