קומנה חדשה

SmartToyBoy

New member
שלום לך "חרדי בכוח"

הקומונה שלך מעניינת מאוד. אם ההתמודדות בציבור הדתי היא קשה ומורכבת, הרי שבציבור החרדי זהו "גיהנום עלי אדמות" (כפי שהגדרת). רק אני חייב לציין שלדעתי הקומונה משופעת יותר מדי (בלשון המעטה) בסקס ובחוויות המיניות של באי הקומונה. אני חושב שזה קצת מוגזם - למשל לפרסם פוסט שכזה http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=19794&msgid=13082671
תרשו לי להיות בוטה, אבל זה נראה כאילו כולם בקומונה מחפשים איך "להזדווג" אחד עם השני
מלבד הקטעים ש"קדשים" כותב (ושבעבר פירסם גם כאן, ואני מחכה לראות עוד
) שהם אמנם בעייתים במובן מסויים, אבל ללא ספק יפים ומרתקים - רוב הפוסטים עסקו רק בדבר אחד... אין לי בעיה עם זה, רק אני חושב שלאור עובדת היותכם אנשים חרדים, אתם צריכים לכבד ולשמור יותר על הדת. אני מצפה למשל שלא תתפרסמנה תמונות בוטות שכאלו (ושוב, אין לי בעיה שכל אחד בביתו יעשה מה שהוא רוצה), ושהפוסטים יהיו קצת יותר מרוסנים. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ורק טוב

היי

הקומנה שפתחתי מטיבה לבטא את הקונפליקט הפנימי של אוי לי מייצרי אוי לי מיוצרי - מצד אחד תמונות ויצירות בוטים כביכול ומצד שיני חיפוש נואש אחר אזשהו קצה חוט להאחז, השילוב הזה בעצם תלוי בשאלה האם אני חרדי בכוח או הומו בכח, ולעצם הענין אכן בציבור שלנו התופעה הזו משתוללת - די להכנס למקואות בעיר התורה וה.... ולתפוס במה מדובר, ויש לזזה כמה סיבות ואכ"מ בכול אופן יישר כוח על ההארה

SmartToyBoy

New member
אין על מה...

נסה להעשיר את הקומונה בדיונים רציניים, ובסיפורים מהחיים. את השאר, אני מאמין, תוכל למצוא (כמו שאמרת) במקוואות....
.

למעלה