קומנדו-ג'קסון?

AKben

New member
קומנדו-ג'קסון? ../images/Emo58.gif

בעונה הרביעית והלאה מתחילים לראות שדניאל מחזיק כלי נשק, ולוקח חלק קצת יותר פעיל (לטעמי) במבצעים, מבחינת חיפוי וכו'. יכול להיות שפספסתי איזה פרק שבו הוא עובר אימונים או משהו בסגנון?

I am Cornholio

New member
א.

הוא תמיד החזיק נשק למיטב זיכרוני ותמיד היה די פעיל מבצעית... ולא, הוא לא עבר שום הכשרה... חננה חננה, אבל חיה...

adili6

New member
יאוו...(הודעה די שטחית אבל מה לעשות...)

michael shanks is smoking HOT מה קורה פה?? ראיתם אותו עם חולצות קצרות?? כאילו מה הולך פה? חה...שאלו אותו על זה שדניאל אמור להיות ארכיאולוג אז מה פתאום הוא החליט שצריכים להיות לו שרירים.. אז מייקל עושה כזאת פוזה שמבליטה את השרירים ואומר "מה אמרת??" ואז הוא אומר בציניות "חשבתי שהדמות צריכה את זה" ואז כבדרך אגב..."וגם בגלל שאין מה לעשות על הסט מתישאני לא מצטלם אז אני ו-judge (הוא וכריס ג'אדג' קוראים אחד לשני בשמות המשפחה) מרימים משקולות"... בינינו...וטוב שכך כי...he is totally hot....טוב לא כמו RDA אבל מתקרב...(אני משוחדת לטובת מקגיוור אז אני לא "אובייקטיבית")

AKben

New member
RDA

זה חדש לי הולם את מקגיוור. בקשר למייקל, דווקא את השרירים ראיתי יותר אצל כריסטופר ג'אדג' או שהוא כל כך שרירי שזה גורם לי לראות את השאר אחרת... לא יודע

adili6

New member
RDA-->Richard Dean Anderson...

טוב כי כריסטופר ג'אדג' רצה להיות שחקן פוטבול ובגלל שהוא נפצע במקום ללכת לקולג' עם מלגת פוטבול הוא הלך ללמוד משחק... ואתה צודק יש לו הכי הרבה שרירים כי הוא כאילו ג'אפה...וכל הג'אפה גדולים כאלה... אבל בוא נשים אותו בצד רגע... michael shanks is HOT and RDA is even HOTER

d1f2

Active member
נצל"ש- דרושים אנשים בעלי ה DVD של עונות 1-9

עם תירגום בעברית. לפרטים: מסנג'ר [email protected] או בהודעה פרטית.

סלמאק

New member
לא קיימים כאלה...

צר לי. (אבל ברגע שיהיו, כנראה שאהיה הראשון לקנות אותם).

מצד שני, בקרוב תוכל להעביר את ההקלטות שלי

שהן עם תרגום.. ואז כן יהיו DVD עם תרגום

לגוטל

New member
למה הוא צריך אימונים?

בשלושת העונות הראשונות הוא עובר הרבה יותר מאימונים... הוא עובר משימות חיות. במשימות הללו הם נאלצים במקרים רבים להגן על עצמם, ומן הסתם הוא למד שם עם הזמן איך לירות, לתת חיפוי וכו'... הוא מסתובב עם חיילים כל הזמן, אין סיבה הגיונית למה שלא ילמד מהם על מנת להגן על עצמו ולעזור להם.

AKben

New member
נכון, הוא אולי באמת לא צריך אימונים

אבל בכל זאת, חשבתי שאולי היה משהו "רשמי" שכזה.

1Life1Death

New member
ספויילר לעונה 8 אבל לא קשור עלילה

חכה לעונה 8 ואז תראה את ג'קסון לוחם העילית :)

למעלה