קומיקס 14

Matrix man

New member
קומיקס 14 ../images/Emo58.gif

למי שלא יודע, הקומיקסים באתר NBC מתפרסמים בכל שלישי למרות הפגרה בשידורי הטלויזיה.. קומיקסים 13-16 הם בעצם סיפור בהמשכים בעל 4 חלקים. מסופר על גיבורה חדשה בסדרה, ישראלית בשם חנה, שתערוך את הופעתה בסדרה אחרי הפגרה.. בחלק השני של הסיפור, אנחנו מגלים סוף סוף מה הכוחות של חנה. אני אישית מת לדעת מי תגלם אותה בסדרה, מקווה ששחקנית ישראלית :]

Evil Beast

New member
אתה יכול לסכם את הקומיקסים?

לחלק מאיתנו שאין להם עצבים בשביל הפלאש האיטי הזה..

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gifלקומיקס

שבוע שעבר נתנו הקדמה לגיבורה חדשה ישראלית, חנה. סבתא שלה היתה ניצולת שואה, ואמא שלה היתה טייסת במלחמת ששת הימים. שתיהן מתו בפיצוץ אוטובוס ב82[זה היה 82? לא זוכר מתי בדיוק], וחנה התגייסה לצבא, שם לא נתנו לה ללכת לקרבי בגלל שחשבו שהרגשות שלה ישפיעו עליה. בסופו של דבר היא הגיעה למודיעין[בטעות כתבו מוסד בקומיקס], שם נראה כאילו היא יכולה לחזות מה האויב יעשה כמעט לפני שהם עושים את זה. בקומיקס של השבוע, מספרים על איך מר בנט הגיע לחנה, ולקח אותה לארה"ב לכל מיני בדיקות[מעניין שהוא אמר לה שהוא CIA]. הכוח שלה הוא יכולת כלשהי לתקשר עם מחשבים, ואחרי שהיכולת שלה הופיעה[היא ראתה SMS ששלחו לבנט שניה לפני שהוא הגיע למחשב, ושלחה לו SMS עם המוח שלה] , בנט אמר לה שהיא מוכנה למשימה הראשונה שלה.

Evil Beast

New member
תודה

משום מה זה לא נראה לי מעניין כל כך. זה נראה כאילו המציאו כוח רק בשביל להמציא כוח, זה סתם דבילי ולא הגיוני:/

../images/Emo58.gif זאת לא היתה טעות

לא בטעות כתבו "מוסד" בקומיקס, היא באמת שירתה במוסד, אפשר לראות את זה בחלון שבו קידמו אותה בתפקידים, אם היא היתה בצה"ל אז כולם היו מדוגמים על א', אין דבר כזה טקסים על אזרחי בצבא... בכל אופן - התכונה העל-טבעית שלה די מעאפנה... עד שנותנים לנו דמות ישראלית, לא יכלו לתת לה יכולת משמעותית יותר? חבל שלא איזה שליטה על אלמנט כלשהו (מים/אש/חשמל/...) אבל נו, מילא... לפחות היא משלנו נ.ב. מישהו שם לא מכיר את המדים הצבאיים שלנו וגם, אם היא באמת החטיפה לקצין/נגד או מי שלא יהיה שם בלשכת גיוס, היא היתה הולכת להרבה זמן בכלא ובטח לא למוסד

Matrix man

New member
אני אישית מציע לך

להוריד את התוכנה acrobat reader ולקרוא את הקומיקסים מהמחשב אחרי שתוריד אותם כPDF. הרבה יותר כיף, תוך 10 דקות קומיקס יורד למחשב ואפשר לקרוא אותו בלי לחכות שעה בין דף לדף... וד"א הוגאן באמת צריך לפרוש

Jason2

New member
מעניין

לא ידעתי שהמשמעות של המילה "קדימה" זה "התקפה".

Matrix man

New member
כנראה

שהמילה קדימה מעוררת אסוציאציה של התקפה אצל האמריקאים :-S ( מפלגת קדימה )

המשמעות היא לא התקפה...

לפחות, זה לא נראה לי הגיוני שזאת תהיה המשמעות רק בגלל שהם השתמשו בזה בקומיקס... בכל אופן - אולי הכוונה לזה שכשמסתערים בקרב צועקים "קדימה"... אולי...

Boran

New member
../images/Emo58.gif

ע-נק! אני אישית ממש ממש נהניתי לראות ישראלית בקומיקס. עם מלחמת ששת הימים וזה. פשוט גדול. היכולת שלה היא לקלוט גלים אלקטרו מגנטיים שרצים באוויר ולפענח אותם. ככה היא קלטה את ההודעה קצת לפני הפלאפון, ככה היא קולטת אי מיילים וכאלה. ממש CIA מהלכת. והכוונה שלהם ב"קדימה" היה כמו "אחריי", באמת במובן של להתקיף. מעניין מה יהיה איתה. אני מקווה שזה לא יהיה מצועצע מדי, כמו שזה נראה נכון לעכשיו. כרגע זה נראה מה זה לא אופייני לסדרה.

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gifלא חשובה?

דרכה בנט יכול להגיע לרשימה של סורש על כל האנשים שיש להם יכולות מיוחדות

למעלה