קומיקס וסרטים

NuckBunnies

New member
קומיקס וסרטים

האם באמת יש כזה דבר "סרט קומיקס טוב", או שסרטי קומיקס תמיד יצאו ילדותיים על המסך? האם אפשר לתפוס את הרוח האמיתית של הציורים והטקסט ולהעיברם לסרט? ספרו, נמקו, פרטו. וגם תספרו על הסרט הקומיקס האהוב עליכם. מצורף קישור לדיון של מספר חובבי קומיקס על סרט חדש בכיכובם של ג´וני דפ והת´ר גראם, From Hell ("מגהנום") שמו. הוא מבוסס על קומיקס של אלן מור, שנחשב (כמו רוב הדברים של אלן מור), למעולה. הסרט, כפי הנראה, אינו. NuckBunnies שעובד בקדחנות על ביקורות לפורום, והיה שמח לעזרה. רוצים לעזור? תפנו באי סי קיו #126632419

oren*

New member
את סרטי סופרמן שנאתי - את בטמן

אהבתי מאוד וגם את המסיכה (מבוסס על סידרת קומיקס). סופרמן כנראה ישן מדי, האפקטים נראים מלאכותיים והדמויות משעממות ושטוחות. אבל כל הסרטים החדשים מבוססי קומיקס עתירים באפקטים, דמויות משוכללות, סאונד שנכנס לך לעצמות (אקס-מן למשל). איזה קומיקס לא הפך לסרט והייתם רוצים שיהיה כזה?

NuckBunnies

New member
אני בכלל לא אהבתי את שניהם.

סופרמן היה שטוח לחלוטין, בכלל לא שווה לנמק. באטמן... התחיל טוב, עם פוטנציאל, אבל עם כל סרט הגישה הבומפסטית השתלטה עוד קצת על חשבון פיתוח הדמות, ובהתאם הסרט נהפך ליותר ויותר מגוחך. לעומת זאת, אקס מן. זה סרט קומיקס. לקחו גירסאות שונות של הדמויות, אבל שימרו את הגרעין הבסיסי שלהן, שינו כמה פרטים (כמו החליפות שבאמת היו נראות מגוחכות). עשו פשרות כדי שהסרט יראה אמין ולא מגוחך (ע"ע כמעט כל סרט קומיקס אחר). פעולה טובה, פיתוח דמויות טובות, אוירה של אקס מן ובימוי מיומן. אני כבר מחכה לשני, שיבוא עם תקציב ראוי הפעם. א-ב-ל, בעוד שאקס מן סרט מעולה, יש סרט יותר טוב. Unbreakable. כן כן. זה עם ברוס וויליס. הקצב המהפנט, העלילה המושכת, המשחק המעולה. אומנם לא מבוסס על ספר קומיקס, אבל מעולם לא היה סרט שיותר מתאים לו הכותרת "סרט קומיקס". סרט מעולה לכל הדעות, שצריכים לעשות לו קומיקס. מה צריכים, חייבים! NuckBunnies

woodstock

New member
באט(ים) מא(ברטו)ן

´באטמן´, ובעיקר ´באטמן חוזר´ סרטים פשוט מעולים וענקיים, בעיקר בגלל האווירה המדהימה שטים "השולת!!1" ברטון מצליח להשרות בהם. אה, וגם מישל "יאמ יאמ" פייפר... רררר... ואח"כ בא באטמן ורובין שהוא ללא ספק מהסרטים המזעזעים והעלובים ביותר (חוץ מנקודת האור היחידה והחשובה, אלישיה "גם יאמ יאמ" סילברסטון בבגדים שקטנים עליה בשתי מידות) שנוצרו אי פעם וכל מילה נוספת מיותרת. ממש. אבל למה לדבר על העבר שאפשר על העתיד? שני סרטי באטמן בדרך, ועל כך תוכלו לקרוא כאן (כן אני יודע שהכתבה די ישנה, אבל אני מעריך שלא הרבה השתנה מאז). זהו יא שמאלני יפה נפש, עכשיו תעזבני בשקט?

Cartman

New member
mallrats!!

סרט שלא מבוסס על קומיקס אבל עוסק הרבה מאוד בקומיקס וגם יש בו אווירה קומיקסית כבדה. סרט צבעוני מאוד ומשעשע מאוד, כולל את הדיון המעמיק על למה לויס לא יכולה להביא את ילדו של סופרמן לעולם, וכמובן הופעת האורח של סטן לי! אבל אם מדברים על סרטים שמבוססים על קומיקס, אני חייב להגיד ששני הבאטמנים הראשונים היו פשוט מעולים, העבירו את האווירה האפלה של הקומיקס של באטמן בלי לגרום לו להראות מגוחך מדי (ראה מקרה סופרמן) ועדיין נשאר נאמן למקור (ראה מקרה אקס מן).

raw is eyal

New member
RE

אקס מן היה סרט מצוין אני מחכה להמשכונים אני מצפה לסרט של ספיידרמן החדש עם מישהו יכול לתת לי על הסרט מידע כגון טריילר או דברים כאלה אני אעריך את זה ומישהו דיבר על זה שעל בלטי שביר צריך לעשות קומיקס אל תשכח את המטריקס אני לא כל כך מבין בנושא אז עם יש כבר קומיקס של מטריקס עימכם הסליחה

אני אהבתי את כל סרטי הקומיקס שראיתי

פרט לסופרמן 3 שהיה ממש מגוחך ואולי גם באטמן החל מ3 חוץ מ5 כמו שכבר נאמר יאם יאם הסרט THE FLASH 1 לא היה מוצלח ואת השאר לא ראיתי (אני מתכוון לעשות ערב פלאש בעוד כמה ימים 100000000 דולר לכרטיס סרטי קומיקס טובים שראיתי לפחות פעמים: אקס מן באטמן השופט (חלקכם יזלזלו אבל אני חושב שהוא טוב9 JLA (בגלל הגרין) מצפה בכליון עיינים לדארדויל ולספיידרמן וגם לאקס מן 2 עוד סרטים שלא אהבתי: ניק פיורי (אין אפילו אלמנט יחיד של קומיקס חוץ מהשילד) לא אהבתי את הבלתי שביר או היה קצת מסובך וטיפה ממש טיפה מפגר אבל הוא היה בסדר THE HULK עכשיו אני מחליף את השם נמאס לי כבר

MARMELAD

New member
ררררגע... ומה עם דיק טרייסי?

סרט צבעוני, דכאוני, מדהים. ולא יכלו לבחור דיק טרייסי יותר טוב מוורן ביטי. וכמובן שבאטמן הייתה סדרת סרטים מצוינת.. במיוחד כשרואים את כולם ברצף..

supes

New member
ומה אם סרטי קומיקס גרועים

אסור לשכוח אותם כמו JLA והשופט דרד ו THE FLASH. ובקשר לבטמן אין מה להשוות בין השניים הראשונים לאחרונים. לדעתי שומאכר הרס את הסדרה טים ברטון,יצר את האוירה ותפס את הדמות ואת הסביבה בדיוק מושלם וכל מה שנשאר לקוות ששני הסרטים הבאים יהיו מוצלחים יותר משל שומאכר

gl

New member
יש גם את הצל הבלתי נלאה שאני צופה

בו עכשיו GREEN LANTERN התחלה גרועה סוף טוב

למעלה