קומיקס והודו

קומיקס והודו

בקטנה אגיד שראיתי את האוונג'רס כי זה הגיע להודו לפני ויש למה לצפות מבחינת אקשן, הומור ועלילה, הסרט מצויין הבעייה היחידה שהייתי צריך לראות קליפ עם ההמנון של הודו לפני הסרט וזה היה ממש מטופש. ארחיב לגבי הסרט רק אחרי ששאר חברי הפורום היקרים ייראו את הסרט כי אני לא רוצה להרוס. חוץ מזה אני רוצה להוסיף בקטנה על סצנת הקומיקס ההודית ושמעו קטע, היא די נרחבת. מסתבר שכל סיפורי המיתולוגיה ההודית עובדו לקומיקס אשר אמור להיות ילדים אבל מלא בקטעי אלימות מטורפים, כריתות איברים וכו', לא משהו שהייתם מוצאים בקומיקס מערבי לילדים. מלבד זאת יש להם גם סצנה של קומיקסים שמבוססים על סיפורי גבורה במלחמות ההודיות פקיסטניות וגם מסוגה זו קניתי קומיקס אחד. חוץ מזה מצאתי המון ספרי אסטריקס ממש ממש בזול וקניתי כמה נוספים לאוסף והכי הכי חשוב, הציירים באודייפור הם הכי כשרוניים בעולם וציירו לי אובליקס עמק עם ארבע זרועות שישמש כשלט לחדר של האחיין שלי ועוד ללה אחד ענק שישמש כשלט לחדר של האחיין השני, קיצר סצנת הקומיקס בהודו חיה ובועטת ואנחנו אפילו לא יודעים מזה

mulon1984

New member
אנחנו יודעים, פשוט מתעלמים

אבל באמת כדאי שתספר עוד על הודו וקומיקס, ובעיקר תביא תמונות :)

אגב, אתה יכול לפרט על האוונג'רס. שים אזהרת ספויילר ולך על זה :)

סריקה

אסרוק בקרוב ואז גם אפרט ואשמח לשמוע דעות של אחרים. לגבי הסרט, אלך לראות אותו פעם נוספת עם חברים בסופ"ש, בינתיים יראו אותו כבר החברים האחרים בפורום ואז פשוט נדבר ללא צורך לספיילר. אוסיף רק שהסרט הוא עם המון הומור ולא לוקח את עצמו ביותר מדי רצינות מעבר לכך לא אוסיף דבר

למעלה