קומיקס בנענע!

Hubert Hubert

New member
קומיקס בנענע!

בנענע עלה פרוייקט קומיקס גדול, כולל פרק מיוחד של אודי, קומיקס מגניב של דדידובי, כתבה על וובקומיקסים מאת הארכ-נמסיס של גליה (סליחה גליה!!!) ועוד ועוד! כנסו ותהנו!

Scum Bunny

New member
Unicorn Jelly (מוזכר בכתבה)

יוצרת הקומיקס היא לא סתם בחורה, אלא טרנסג'נדרית שמנה ומכוערת (וגאה בזה) שחולקת תא משפחתי עם עוד שלושה גברים לפחות (שמנים ומכוערים לא פחות). הקומיקס הוא אם אני זוכר נכון חלק מפרוייקט ענק של משחק מחשב ש-JDR מתכננת ליצור כבר איזה עשרים שנה, ואולי כבר היתה יוצרת לו היתה טורחת ללמוד כישורי תכנות או גרפיקה בסיסיים מעבר ליכולת לצייר pixel art בתוכנת ציור משנות השמונים (לא, באמת). אז בינתיים היא נותנת לגברים שלה לפרנס אותה, מקטרת הרבה ובכל מקום על העולם האכזרי שלא מקבל אותה כמו שהיא, נישאת על כנפי קהילת המעריצים הפנאטית שלה ברשת והופכת כל מי שמעצבן אותה לדמות בקומיקס שלה כדי להעניש אותו. הקומיקס עצמו מצוייר רע (pixel art, אמרנו?), כתוב רע, לא הגיוני בעליל ומעניין בעיקר כעדות מונוליטית למה שקורה כשאנשים מתמכרים לצומי ברשת במקום לעשות עם עצמם משהו. שתבינו, בימיה המוקדמים של האינטרנט JDR יצרה את Happy Puppy, אתר המשחקים הפופולרי הראשון. והיום היא עושה את זה.

ailag

New member
*לא קוראת את זה*

זה וובקומיקס פשוט וחביב כזה, אתה הורס לי אותו! פיקסל ארט זה טוב, אם עושים אותו נכון (איפה האק איפה?). ביוניקורן ג'לי הפיקסל ארט די יפה יחסית.. העלילה פחות הגיונית או עמוקה, אבל בסדר, הם מנסים להיות מנגה פשוטה in a way. אבל מה שאמרת על הקהילה והצומי זה באמת
. אגב, את הקומיקס הכרתי לפני די הרבה שנים (יכול להיות שב2001?) דרך מישהי-מישהו, בת שמעדיפה להזדהות באינטרנט בתור בן. הכינוי שלו במשך חלק מהזמן היה של אחד מזוג ההומואים ביוניקורן ג'לי. דוקא הבנאדם הזה היה אחלה..

למעלה