קומו סטאש קרידוס?

angelici

New member
קומו סטאש קרידוס?

אניוס אי פניוס קנו אנטרי היינדה אי אקי ז'נטה דלבייז'ה? דל טיימפו מואסרו ? אוי סנטי אונה קניאיקה כקנטבה יו אקי כאדה וירנאס אי מאלבורוטי כמאקודרי דלוס טיימפוס מואסטרוס אי דמימדרה אקי סטאש?

angelici

New member
בוקר טוב אביב

תודה לברכתך באמת המון זמן ומצפיה קצרה מבינה שרוב רובם של החברים היקרים בפרום הם חדשים אני כמובן זוכרת את הפורום מימים ימימה אך מאז כנראה שהמון מים זרמו פה וזה יפה ובתרגום למה שכתבתי זה: אניוס אי פניוס -כינוי לשנים רבות(לפניוס אין כלל משמעות זה רק מתחרז ומתנגן יפה עם אניוס,(המצאה של זיקני ספרד) שלא הייתי פה ואמש שמעתי שיר שנהגתי לכתוב פה שנים רבות בימי שישי ומאוד הזכיר לי את הפורום החברים וההוואי מאותם שנים מקווה שיש עדין פה מזקני הפורום(כלומר מוותיקי המקום) זה מה שכתבתי בברכה ליום בהיר וחמים אנג'ליקה

יש מכאן ויש מכאן

אני מנסה להיכנס כמה שיותר לדפי הפורום הזה, אך באופן עקרוני מערכות הפורומים מתמודדות (לפי דעתי) עם איומי הפייסבוק שמכלה כל חלקה טובה

angelici

New member
אכן כך

הפייסבוק הפך בשנים האחרונות לחלק אינטגראלי משגרת יומו של הגולש.. זה באמת שלא להאמין אבל אם להסתכל על חצי הכוס המלאה ניתן להפיק שם מרגליות בפתיחת כרטיס ל"תרבות הלדינו" חשבת על זה?

חשבתי ו...

בינתיים אני חושב כך: אנשים ייתקעו שם בפייס- בכרטיס של הפורום ולא ירצו לזוז לכאן מה את חושבת?

angelici

New member
אני חושבת

שאם הכוונה והמטרה היא למנף את נושא הלדינו ותרבותה אז הפייסבוק יכול לנצח,כמות החברים בפייס יכולה להכפיל פי כמה מכמות החברים בפורום,בנוסף ניתן לשתף באירועים מיוחדים בנושא,לפתוח אירועים, לפרסם תמונות ואפילו להתקבץ לשיחה בצ'אט לדעתי זה יעשה את זה קצת יותר מעניין

למעלה