קומווווו!

קומווווו!../images/Emo133.gif

בוקר טוב בנות! טוב..אז פתחתי שרשור חדש:) נראה מי יעצור אותי עכשיו..ררר.. אז לבקשתכם..ולבקשת המנהלות, פותחת שרשרור בנושא אנג'לינה..שתפו פעולה- אנג'ילנה ידועה בתור אחת שתנהל יחסים גם עם גברים וגם עם נשים, מה אתן חושבות על זה? ומה העמדה שלכן בעניין.? אם יש..

אני לגמרי בעד דנדן!!(אפשר לקרוא לך

ככה?
) אני לא מבינה איך אפשר בכלל להיות נגד זה, למה זה צריך לשנות למישהו עם מי היא נכנסת למיטה בלילה? כאילו, לא נתפס לי, אני אוהבת שאנשים עושים מה שבא להם, בלי לחשוב מה אחרים יגידו ואיך יסתכלו על זה, לא לכולם יש את האומץ, אז כל הכבוד לה שהיא הקשיבה ללב שלה ועשתה מה שבראש שלה.. בקיצור, הייתי מחליפה את כל החברות שהיו לה איי פעם בכייף
והכי חשוב, שתעשה רק מה שיעשה לה טוב

EinavBIUS

New member
גם לדעתי

זה לא עניינו של אף אחד ושימותו הקנאים
אחד מהדברים שגורמים לך להעריץ אותה זה שהיא עושה מה שהיא חושבת לנכון בלי להתחשב בדעתו של אף אחד אחר אז כל הכבוד לה על זה! אני רואה את המעשים שלה בפועל וזה מוצא חן בעיני ואין לאף אחד זכות לבוא אליה בטענות על ההעדפות המיניות שלה, היא לא חייבת דין וחשבון לאף אחד

כל עוד היא לא מנהלת יחסים עם נשים

באותו הזמן שבו היא מנהלת את יחסיה עם הגברים- זה בסדר גמור.

אני גם חושבת...

שהכי יפה זה שבן אדם עושה מה שטוב לו באותו הרגע..זה לא חייב להתאים לה לתמיד, אבל זאת אחת התכונות שאני הכי אוהבת בה, ובכלל באנשים, שהיא מי שהיא רוצה, מתי שהיא רוצה וכמה זמן שהיא רוצה.. כל עוד זה עושה לה טוב, וכל עוד היא לא פוגעת באחרים. אני אישית בעד:) אגב- קניתי היום חזיה מהממת..ומשקפיים (ראיה חדשות), נכון שאני רק נוהגת איתן..ואולי רואה איתן טלויזיה, אבל חשוב שיהיו יפות לא??:)

האמת היא שעם כזה גבר

שיכול להפוך גברים אחרים להומואים, איך היא עדיין יכולה בכלל להימשך לנשים? תהיו בטוחים שהיא לא תחזור לזה

אני, כמו כולם פה, מעריכה את האומץ

של אנג'לינה לעשות מה שנכון לה זה טוב שאנשים יעשו מה שנותן להם אושר (כל עוד זה לא פוגע בהם או באחרים כמובן) וכפי שאמרו כל עוד כל פעם מקדישים את עצמך לבן זוג האחד שאתה איתו... אז שיהיה כל אחד בונה לעצמו את החיים שלו כפי שנראה לו לנכון

ענבר1

New member
אני רוצה למחות

אין לי משיכה לבנות אז כבר האופציה הזאת יורדת ובנים בזמן האחרון ממשששששש מעצבנים אותי (מה הקטע להיכנס למעלית כשלחוץ קומה 2 ובכול זאת ללחוץ קומה 2 ולהתווכח על זה???) צריך להמציא מין שלישי הגאון הישר יבוא על שכרו

וואי, איזה רעיון... ממ אני ואופיר

כבר עובדות על פיתוח דרדסים אישיים בפרוייקט הדרדס המודרני, תחזרי אלינו עם זה אחר כך ואולי נחשוב על זה

אלוהים אדירים../images/Emo70.gif

יצאתי בר מוח
אבל... הוא מעצבן, ואני לא...(
?) |מרימה גבה|

חנשוש4

New member
../images/Emo13.gifאני בעד...

כל אחד שיעשה מה שבראש שלו... ושלא יחשוב מה אחרים יגידו...

למעלה