קומה ?

קומה ?

שלום כולם, שמעתי על מועדון בשם קומה שאמור להיות ממוקם ליד כלבו שלום ומנגן סלסה בימי ראשון.. בכל מקרה שמעתי דברים טובים על המקום ושיש שם גם "תיירים" קובנים ודרום אמריקאים שבאים לרקוד.. השאלה שלי האם אני צריך להאמין לכל מה שאני שומע.. מישהו מכיר ?

Lechko

New member
אכן כן,

עדיין לא יצא לי להיות שם, אבל אתה יכול לסמוך על המקורות שלך, המקום נקרא "הכומה", והוא בהחלט שווה את הביקור :) המון חברים שלי הולכים לשם, והטענה (הצודקת) היא שזה אחד מהמקומות הכי יפים שיש לרקוד בהם סלסה בת"א. מה שכן, אם ההעדפה שלך היא מוזיקה קובנית, זה לא המקום... אל איי שולט ברחבה. והמוזיקה אמורה לנטות לכיוון הרומנטי (למרות שזה לא תמיד כך) אלכס

salsa king

New member
תרשה לי לתקן אותך לצ'קו

המקום נקרא הכומה 2 אחד העם 20 (מול מגדל שלום) כאחד שנמצא שם כמעט בכל שבוע (הערב לצערי לא) אני יכול לומר שזה באמת אחד המקומות הכי מהנים , עם המוסיקה הכי טובה ישנו שילוב של קהל ישראלי , עם הקהילה הדרום אמריקאית הסגנון השולט במוסיקה הוא , הרומנטי, אך בהחלט יש גם מוסיקה מהירה יותר אך לא מהירה מאוד ,(אם שירים כמו descarga de la luz וכד'זה הטעם שלך , לא תמצא את עצמך שם) . מוסיקת הטימבה לא דומיננטית שם אבל מידי פעם תשמע charanga או van van אבל יש לא מעט מוסיקה קובנית. בכל זאת תשמע הרבה את tony vega , gilberto santa rosa, isaac delgado וכו' הרבה מוסיקה ישנה וטובה לגבי האל.איי - יש כאלה שרוקדים אל.איי (כמו בכל מקום) אבל זה בהחלט לא הסגנון השולט שם. בכל מקרה - מומלץ מאוד

שהיגיענו ..

טוב, בדקתי את המקום הגעתי לשם בסביבות 23:30 והמקום רק התמלא בסביבות חצות.. היה באמת כיף המוזיקה סבבה סוף סוף מקום שמנגן קצת POLO MONTINEZ אבל הפריעו לי כמה דברים: אין מזגן ! חם חם חם.. ואולי הייתי קצת בערב עמוס אבל היה צפוף קצת לרקוד...אה, ולא מצאתי דרום אמריקאים או קובנים , חבל, נראה לי חוויה ... בסופו של דבר נהנתי ... (אפשר שלא?)

Lechko

New member
תודה על התיקון :)

כמו שאמרתי, לא יצא לי להיות שם ואני אומר לפי מה שהחברים מספרים. עכשיו נתת לי עוד כמה סיבות להגיע לשם :) מקווה שיצא לי אחרי כל המבחנים. אלכס

למעלה